19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θεοδωρικάκος: «Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε για τις επιθέσεις  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή. Το κράτος δικαίου προστατεύει όλους τους πολίτες. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της».  

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος όταν έλαβε την ενημέρωση για τις επιθέσεις αλλά και τις συλλήψεις που ακολούθησαν από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ειδικών Φρουρών Βασίλη Ντούμα.

Περισσότερα Άρθρα

Βίντεο από την φωτιά σε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο

Ένα  ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στην Άρια Ναυπλίου  ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε με το όχημα σταθμευμένο και χωρίς επιβάτες. Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σταθμευμένο όχημα το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, εικάζεται ότι μπορεί να οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα. Η πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου […]

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Χθες,Τετάρτη2Δεκεμβρίουπραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (60.185) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.676) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.673)παραβάσεις και συνελήφθησαν(4)άτομα, ως ακολούθως: (1.270) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης […]