24 °C Argos, GR
3 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου

Κριός      Η συλλογική δουλειά και τα όνειρα που κάνετε μαζί με το σύντροφο, τους συνεργάτες ή τους φίλους σας μπαίνουν σε νέα τροχιά αλλαγών. Θα πρέπει να κάνετε μικρούς συμβιβασμούς και κάποια ξεκαθαρίσματα για να πετύχετε.

Ταύρος     Πρέπει να βαδίζετε σε πιο ρεαλιστικούς δρόμους σε θέματα καριέρας και κοινωνικών στόχων. Χρειάζεται σύνεση, εμπειρία, και να δείτε με άλλα μάτια τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε.

Δίδυμοι   Ανήκετε στα ζώδια που ευνοούνται παρά τις αντίξοες συνθήκες και θα πρέπει να εστιάσετε σε μελλοντικά σχέδια αλλά και στην ανανέωση των γνώσεων και ικανοτήτων σας. Τολμήστε να ζητήσετε συμβουλές και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχουν τις γνώσεις να σας βοηθήσουν.

[hfe_template id='397365']

Καρκίνος     Πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και οικονομικές υποχρεώσεις ή κληρονομικά ζητήματα. Κοιτάξτε με θάρρος τα συναισθήματα, τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, και εκφράστε ό,τι κρύβετε.

Λέων    Οι μακροχρόνιες επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο των αλλαγών που καλείστε να συνειδητοποιήσετε για να προχωρήσετε με το σύντροφο ή τους συνεργάτες που αληθινά είναι στο πλευρό σας.

Παρθένος     Το πρόγραμμα και η ρουτίνα είναι για σας πολύ σημαντικά. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε κάποιες αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να τολμήσετε στον εργασιακό χώρο, στην καθημερινότητά σας, ακόμα και στη φροντίδα της υγείας και ευεξίας σας.

Ζυγός    Ακόμα και αν νιώθετε ότι κανείς δεν είναι με το μέρος σας, η Σελήνη σας ευνοεί να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θέλετε, για να εκφραστείτε στη δουλειά σας, σε ένα χόμπι σας, με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Σκορπιός    Στην οικογένειά σας οι απαιτήσεις και οι πιέσεις είναι αυξημένες. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας χρειάζονται. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας και φροντίστε τους.

Τοξότης     Κάθε μορφή επικοινωνίας, προβολής και διαφήμισης, το Διαδίκτυο και οι νέες τεχνολογίες είναι στο επίκεντρο. Χρειάζονται βέβαια προσεκτικά βήματα και έλεγχοι στο αρχείο σας και στα μηχανήματα που χρησιμοποιείτε. 

Αιγόκερως     Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει με έξοδα, αλλά και με τακτοποίηση και οργάνωση υποχρεώσεων. Κάνοντας έναν λογικό προϋπολογισμό, θα μπορέσετε να θέσετε πιο υγιείς βάσεις στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Υδροχόος    Είστε έτοιμοι για να κάνετε μια νέα αρχή μέσα από αλλαγές, ακόμα και ανατροπές. Ωριμάζετε και συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα. Παίρνετε αποφάσεις για όσα πρέπει να αλλάξετε.

Ιχθύες      Θα χρειαστεί να κάνετε έναν απολογισμό πεπραγμένων, συναισθημάτων, αλλά και καταστάσεων που έχετε απωθήσει πολύ βαθιά μέσα σας. Ίσως να νιώσετε μοναξιά, αλλά θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να πάρετε ώριμες αποφάσεις για τον επόμενο κύκλο που σύντομα ανοίγει.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου

Κριός Για εσάς τους Κριούς συνεχίζεται η περίοδος που μπορείτε να έχετε σημαντικές επιτυχίες, όπου ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 6 Απριλίου είναι ένα πολύ σημαντικό και ευχάριστο διάστημα το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει τα καλύτερα, με τα συναισθηματικά σας αλλά και τα θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα πρέπει να αποφύγεις ρουτίνα και τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κάνεις καινούργια και συναρπαστικά πράγματα! Περνάς υπέροχα, κοινωνικοποιείσαι και καταφέρνεις να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολα σχέδια και στόχους! Να έχεις μία υπέροχη Πρωτοχρονιά! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά προς […]

Follow by Email