19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων

Και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ ως προληπτικό μέτρο.
Οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και ο παγετός, καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και ακόμη δυσκολότερη την παραμονή των μαθητών και εκπαιδευτικών στις αίθουσες με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών χώρων.

Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες των σταθμών.

Περισσότερα Άρθρα

Κεντρική εκδήλωση της Παράταξης “Πρώτα η Πελοπόννησος” στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. σας περιμένουμε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στην κεντρική εκδήλωση της Παράταξής μας “Πρώτα η Πελοπόννησος”. Μαζί μας θα είναι και θα προλογίσουν την εκδήλωση ο Νίκος Φαραντούρης, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Παν/μίου Πειραιώς-Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet και ο Αλέξης Χαρίτσης π. […]

Ναύπλιο: Απλήρωτα τηλέφωνα εδώ και μια δεκαετία; Έρχεται νέα κόντρα!

Το σημερινό δελτίο τύπου του δήμου Ναυπλιέων αναφορικά με οφειλή ύψους 235.000 ευρώ και απλήρωτους λογαριασμούς τηλεφωνίας αναμένεται να είναι το θέμα της νέας κόντρας μεταξύ της νυν και της πρωην δημοτικής αρχής. Γράφει η ανακοίνωση: Χάρη στο κοινωνικό πρόσωπο της Cosmote και την φερεγγυότητα της σημερινής δημοτικής αρχής τα τηλέφωνα των σχολικών μονάδων θα […]