20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστίες από τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης “Νεφρογαία”, στη Δημοτική Αρχή Τρίπολης και προσωπικά στον Δήμαρχο κ. Τζιούμη, για την άμεση παρέμβαση με ρίψη αλατιού και εκχιονιστικά μηχανήματα

Η ΝΕΦΡΟΓΑΙΑ ΜΧΑ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στην Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο κ Τζιούμη Κων/νο για την άμεση παρέμβαση με ρίψη αλατιού και εκχιονιστικά μηχανήματα ώστε ο προαύλιος χώρος της Μονάδας από νωρίς το πρωί, να καθαρίσει από το χιόνι και τον πάγο και να παραμείνει ανοιχτός, διασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση ασθενών και προσωπικού.

Σ αυτές τις δύσκολες συνθήκες του καιρικού φαινομένου «Ελπίς», στην Αρκαδία υπάρχει ελπίδα, αφού η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργώντας έγκαιρα και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διατηρήσει ανοιχτούς και προσβάσιμους όλους τους οδικούς άξονες του Δήμου, μεταξύ αυτών και της Μονάδας αν και δεν ήταν στα όρια δικαιοδοσίας της.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=303973128436693&id=100064720257287

Περισσότερα Άρθρα

Χειροπέδες σε άνδρα και πρόστιμο 4.800 ευρώ – Κρατούσε αλυσοδεμένα δύο σκυλιά στο οικόπεδό του

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ένας άντρας στην Πάτρα, ο οποίος είχε δεμένα με αλυσίδες τα δύο σκυλιά του. Ύστερα από καταγγελία, οι αστυνομικοί πήγαν στο οικόπεδο που είχε τα δύο ζώα και διαπιστώθηκε ότι τα σκυλιά ήταν ταλαιπωρημένα και δεν τηρούνταν οι κανόνες ευζωίας τους. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το κάτοχο των σκυλιών και του […]

Εκδήλωση Μνήμης στη Νέα Κίο

Σας περιμένουμε! Για να τιμήσουμε τον Κιώτη λογοτέχνη Στέλιο-Σταύρο Καλαϊτζή. Για να τιμήσουμε τα παιδιά του Γυμνασίου Ν. Κίου και τους καθηγητές τους. Για να τιμήσουμε το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας. Γιατί φέτος… ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ!