19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 22χρονη

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, όταν 22χρονη με καταγωγή από την Αθήνα παρασύρθηκε από νταλίκα στην Ολυμπία Οδό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tempo 24, η άτυχη Σ.Τ από το Περιστέρι, έχασε με τραγικό τρόπο της ζωή της στην Πατρών – Αθηνών, στο ύψος της Παναγοπούλας. Λίγο μετά τα τούνελ, σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή οδηγός συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 22χρονη κατέβηκε από το όχημά της για να δει τι έχει συμβεί και παρασύρθηκε από νταλίκα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

To θανατηφόρο συνέβη στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα.

Περισσότερα Άρθρα

Νίκος Γόντικας: Όχι καιροσκοπισμούς αλλά 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση

Η πρόταση της παράταξης της Αγωνιστικής Συνεργασίας και του Θανάση Πετράκου, για κοινή κάθοδο των «αυτοδιοικητικών παρατάξεων της συνεπούς αριστεράς στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» και μάλιστα με κοινό εκλογικό πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων και την Λαϊκή Συσπείρωση, το λιγότερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως καιροσκοπική και μη πρωτότυπη – χιλιοειπωμένη! Καταρχήν πριν από ένα μήνα είχαμε […]

Συλλυπητήρια Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον Νίκο Μάμαλη

Ο Νίκος Μάμαλης, ένας δραστήριος άνθρωπος, μια μεγάλη προσωπικότητα, μας αποχαιρέτησε αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη στην επιμελητηριακή και επιχειρηματική κοινότητα και ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας. Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αγαπημένου φίλου και […]