24 °C Argos, GR
16 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου

Κριός  Επικεντρωθείτε περισσότερο στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σας για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία και τα έσοδά σας. Εναλλακτικές πηγές εισοδημάτων και αλλαγές στις συνήθειες σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Ταύρος  Δημιουργούνται νέες συνθήκες μέσα από αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Μια έκπληξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ένα ταξίδι ακόμα και μια σημαντική απόφαση σας δίνει χαρά.

Δίδυμοι  Ο Ερμής σήμερα δέχεται την απατηλή ενέργεια του Ποσειδώνα και δεν σας δίνει σωστή κρίση. Αποφύγετε σημαντικές αγορές, μην πάρετε αποφάσεις και ασφαλίστε μέσα επικοινωνίας, ακόμα και το αυτοκίνητό σας.

[hfe_template id='397365']

Καρκίνος  Θα είναι πιο εύκολο σήμερα να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας, έναν σύμβουλο ή έναν συνεργάτη. Οι φίλοι, οι σημαντικές γνωριμίες, η ομαδική δουλειά και οι συλλογικοί στόχοι ευνοούνται.

Λέων  Θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και στους δικούς σας οικονομικούς πόρους. Προσέξτε οικονομικές υποθέσεις που εμπλέκονται άλλες πηγές ή άλλοι άνθρωποι.

Παρθένος  Η μέρα χωρίζεται στα δύο, από τη μία συγκεντρώνετε τα βλέμματα και μπορείτε να προβάλετε τις ικανότητές σας, από την άλλη υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης ή λάθος απόφασης από το συνεργάτη, το σύμβουλο ή το σύντροφό σας.

Ζυγός   Η εργασιακή ρουτίνα και η καθημερινότητά σας μπορεί να αναστατωθούν χωρίς να ευθύνεστε εσείς. Προστατεύστε τις σχέσεις σας με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Σκορπιός  Φίλοι, συλλογική δουλειά, ο κύκλος των γνωριμιών σας και κοινοί στόχοι μπορούν, μέσα από δημιουργικές αλλαγές, να σας οδηγήσουν πιο κοντά στα όνειρά σας.

Τοξότης  Φροντίστε περισσότερο θέματα που αφορούν στο σπίτι σας, ακόμα και ζημιές μέσα σε αυτό, στην ακίνητη περιουσία σας και φυσικά στην οικογένεια και στο σύντροφό σας.

Αιγόκερως  Νέες μορφές επικοινωνίας, γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα αλλά κοινό προορισμό με εσάς και μεγαλόπνοα μελλοντικά σχέδια μέσα από αλλαγές και λίγη τόλμη ευνοούνται.

Υδροχόος  Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης σε αρμονία με τη Σελήνη και την Αφροδίτη τροφοδοτεί αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή της επαγγελματικής στέγης, αλλά και ευκαιρίες σε κοινά οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύες  Η παγίδα της ημέρας μπορεί να προέλθει από δική σας λάθος εκτίμηση ή κίνηση. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια και προσέξτε την επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Εστιάστε στους φίλους και στη συλλογική δουλειά.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν χρειάζεται να βιάζεστε για να γίνετε ταίρι κάποιου που έχετε στο προσωπικό σας στόχαστρο. Ακόμη δεν ξέρετε πολλά και μάλλον θα πρέπει να το ψάξετε λίγο! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 [hfe_template id=’397365′] Υπάρχει μέσα σας ανάγκη για επικοινωνία και αυτό πια δεν κρύβεται. Πολλά αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο […]

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

ΚΡΙΟΣ Ελεύθεροι. Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει αυτή η εβδομάδα. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις χωρίς επιφυλάξεις. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τον δυναμισμό σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το […]

Follow by Email