17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 20 Ιανουαρίου

Κριός Από σήμερα και για έναν μήνα ο Ήλιος θα φωτίζει τη συλλογική δουλειά και τους στόχους που εμπνέονται από μία ομάδα ανθρώπων με τις ίδιες πεποιθήσεις. Επενδύστε στην αξία της φιλίας και σημαντικών γνωριμιών.

Ταύρος Για έναν μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται στο πιο υψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το μεσουράνημά σας, και θα φωτίζει τις ικανότητες, τα ταλέντα, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Δίδυμοι Ξεκινάει μία περίοδος 30 ημερών που ο Ήλιος θα φωτίζει μακρόπνοα σχέδια, σπουδές και σεμινάρια, μακρινά ταξίδια και επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους.

Καρκίνος Από σήμερα και για έναν μήνα ο Ήλιος θα ρίχνει το φως του και θα δίνει έμφαση στον τομέα των οικονομικών που χειρίζεστε μαζί με άλλους, αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών σας αναγκών.

Λέων Ξεκινάει μία περίοδος 30 ημερών που ο Ήλιος θα τονίζει τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά όλων των μακροχρόνιων σχέσεών σας, προσωπικών και επαγγελματικών.

Παρθένος Από σήμερα και για 30 μέρες ο Ήλιος φωτίζει και τονίζει εργασιακές σχέσεις και θέματα με δημόσιες υπηρεσίες. Αλλάζει την καθημερινότητα και οδηγεί στην υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών.

Ζυγός Ο Ήλιος, το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα, από σήμερα και για 30 μέρες ευνοεί τη δημιουργικότητα, την έμπνευση και τη χαρά της ζωής. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε, αλλά και να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά.

Σκορπιός Ο Ήλιος από σήμερα δίνει έμφαση σε οικογενειακές υποθέσεις. Οι απαιτήσεις κάποιες μέρες θα σας πιέσουν, όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ή επαγγελματικής στέγης.

Τοξότης Ο τομέας της επικοινωνίας θα έχει για 30 μέρες τη λάμψη του Ήλιου. Θα έχετε πολλές συναντήσεις, συζητήσεις, αγοραπωλησίες, ταξίδια, διαφήμιση και επικοινωνία σε όλες της τις μορφές, ακόμα και μέσα από το Διαδίκτυο.

Αιγόκερως Ξεκινάει μία περίοδος 30 ημερών που ο Ήλιος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να οργανώσετε έσοδα και έξοδα και να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς σε προσωπικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος Επιτέλους ήρθε ο μήνας των γενεθλίων σας. Χρόνια πολλά αγαπημένοι Υδροχόοι! Ο Ήλιος φωτίζει το δρόμο σας και τα όνειρά σας. Δεν θα είναι πάντα δυνατός, αλλά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.

Ιχθύες Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και εσείς θα φτάσετε στα βάθη της ψυχής σας, θα βρείτε τα όνειρά σας και θα έχετε το φως του Ήλιου σε ό,τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας!

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η επαφή σας με φίλους από τα παλιά σάς δίνει μεγάλη χαρά και ανανεώνει τον ενθουσιασμό σας για τη ζωή. Κοινωνική καταξίωση και ανέβασμα της δημόσιας εικόνας σας. ΤΑΥΡΟΣ: Επιτέλους αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σας και κατοχυρώνεται η θέση σας στον επαγγελματικό τομέα. Μην υπερβάλλετε όμως με τους κομπασμούς, γιατί όποιος ζητάει τα πολλά, χάνει […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μπορεί να είστε διπλωματικοί στο λόγο σας αλλά και συγκαταβατικοί σε αυτά που κάνετε, όμως επί του παρόντος το κάνετε όλο αυτό για να μάθετε αλήθειες και γεγονότα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Το ιδιαίτερο άτομο που σας αφορά από το τέλος του Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο και […]