18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εξιχνίαση κλοπών σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε  οικία ημεδαπής, που έγινε την 15.1.2022 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος, ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος εταιρίας, που έγινε την 9.8.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Εξιχνίαση τριών (3) περιπτώσεων κλοπής  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών χάλκινων καλωδίων από γεωτρήσεις, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 10.1.2022 έως 16.1.2022 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) 20χρονων ημεδαπών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους από τους ανωτέρω αστυνομικούς, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.ΚΕ.) Λακωνίας, μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Περισσότερα Άρθρα

ΕΛ.ΑΣ.: Εννέα παραβάσεις καταστημάτων και 193 για μη χρήση μάσκας

Σε εννέα ανήλθαν οι παραβάσεις λειτουργίας καταστημάτων και σε 193 για μη χρήση μάσκας σε 42.513 ελέγχους που πραγματοποίησε η αστυνομία χθες, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις: – Εννέα για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων. […]

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 6.3.2023 έως και χθες (10.3.2023), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, […]