21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δύσκολη νίκη για τη Σάκκαρη στην πρεμιέρα του Australian Open

Αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με 2-0 σετ της Τατιάνα Μαρία, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο Australian Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης) επιβλήθηκε με 2-0 της Γερμανίδας (Νο 285), η οποία προέβαλε σθεναρή αντίσταση στη Μαρία. Παρ’ όλα αυτά η Σάκκαρη βρήκε τον τρόπο να νικήσει, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

H Σάκκαρη στο πρώτο σετ παρουσιάστηκε αρκετά αγχωμένη και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα απέναντι στη Γερμανίδα αντίπαλό της, ωστόσο, έστω κι αν η απόδοσή της κινήθηκε σε ρηχά νερά, κατάφερε με 6-4 να κάνει το 1-0.

Περισσότερα Άρθρα

Α1 ΕΠΣΑ: Τριάρα για τον Αστέρα Δρεπανιακό- Αύριο πέντε αγώνες

Ο Αστέρας Δρεπανιακός επικράτησε εύκολα 3-0 του Ηρακλή Καρυάς στο Κουτσοπόδι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ η Κορωνίδα έχει 23β, ο Ερμής Κιβερίου (με έναν αγώνα λιγότερο) και ο Πανασιναϊκός που νίκησε 5-0 τον ΑΟ Χώνικα από 18β, ΕΝΝΑΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πανασιναϊκός- ΑΟ Χώνικα 5-0 (27′, 58′ Τσίρος, 32′ Καζολιάς, 36′ […]

Το 3ο Παλαμήδειο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης από τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου διοργανώνει το 3ο Παλαμήδειο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης για παιδιά κάτω των 15 ετών. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά 6 ομάδες. Από αυτές οι 5 θα είναι κατηγορίας παίδων (κάτω των 15 ετών) και η μια κατηγορίας εφήβων (κάτω των 17 ετών). Οι ομάδες παίδων του τουρνουά θα είναι ο Πανιώνιος ΓΣΣ, […]