17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αναβάλλονται λόγω περιστατικών Covid τα εγκαίνια της έκθεσης «Μετάλλια του Αγώνα» στο Νομισματικό Μουσείο

Αναβάλλονται λόγω περιστατικών Covid τα εγκαίνια της έκθεσης «Μετάλλια του Αγώνα» που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 18 Ιανουαρίου στο Νομισματικό Μουσείο, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η νέα ημερομηνία «θα προσδιοριστεί κατόπιν εκ νέου συνεννόησης της υπουργού Πολιτισμού με την Προεδρία της Δημοκρατίας», ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του μουσείου.

Σημειώνεται ότι η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης «Ελλάδα 21» για τον Εορτασμό της Επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Πού πάμε ωρέ, πού πάμε;

Είδα χθες μια ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου, οποίος αναγκάστηκε να πάει ο ίδιος σ’ ένα σχολείο για να ανάψει τη θέρμανση, καθώς ο διευθυντής θεωρούσε υποτιμητικό για εκπαιδευτικό να ανοιγοκλείνει τον διακόπτη. Άφηνε τα παιδιά και τους συναδέλφους του να κρυώνουν. Ήταν τόσο τρελό όλο αυτό που όχι μόνο έγινε viral στα social media, αλλά […]

Τροχαίο με δυο νεκρούς – ΙΧ παρέσυρε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα διόδια της Ιονίας Οδού στο ύψος του Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ζευγάρι με τα δύο παιδιά τους σταμάτησαν με το ΙΧ τους στη ΛΕΑ για να εξετάσουν πρόβλημα στο αυτοκίνητο. Άλλο διερχόμενο όχημα όμως φαίνεται πως δεν τους είδε […]