17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Τένις: Πρεμιέρα για την Σάκκαρη στο Australian Open απέναντι στην Τατιάνα Μαρία

Στη μάχη του Australian Open, η αυλαία του οποίου ανοίγει τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδας, ρίχνεται η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις 02.00 ώρα Ελλάδας (Eurosport 1) θα αντιμετωπίσει στο κεντρικό κορτ την Τατιάνα Μαρία, για τη διοργάνωση, η οποία απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες, λόγω του σίριαλ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στον οποίο εν τέλει δεν επετράπη να αγωνιστεί.

Kι αυτό γιατί, ως γνωστόν, απορρίφθηκε ομόφωνα η προσφυγή του Σέρβου κατά την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, ο οποίος προ ημερών είχε ακυρώσει τη βίζα του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία, η οποία φιγουράρει στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ψάξει τη νίκη απέναντι στη Γερμανίδα αντίπαλό της, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Η Τατιάνα Μαρία είναι 34 ετών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο285 στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη έχει αναμετρηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν με τη Γερμανίδα: πριν από επτά χρόνια όταν είχε ηττηθεί με 2-0 σετ.

Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει πολλά και η Μαρία είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο μεταξύ τους ματς, για την πρεμιέρα του Australian Open.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη θα έχει την υποστήριξη των Ελλήνων ομογενών της Αυστραλίας, που παραδοσιακά δίνουν ελληνικό χρώμα τόσο στα ματς της Μαρίας όσο και σε εκείνα του Στέφανου Τσιτσιπά στην χώρα των κανγκουρό.

To πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts:

ROD LAVER ARENA (ώρα έναρξης 02:00 ώρα Ελλάδας)

Τατιάνα Μαρία (Γερμανία) – Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)

Καμίλα Οσόριο (Κολομβία) – Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία)

Όχι πριν τις 10:00 (ώρα Ελλάδας)

Ας Μπάρτι (Αυστραλία) – Λέσια Τσουρένκο (Ουκρανία)

Σαλβατόρε Καρούζο (Ιταλία) – Μιόμιρ Κετσμάνοβιτς (Σερβία)

MARGARET COURT ARENA (ώρα έναρξης 02:00 ώρα Ελλάδας)

Φιόνα Φερό (Γαλλία) – Ελίνα Σβιτόλινα (Ουκρανία)

Μπράντον Νακασίμα (ΗΠΑ) – Ματέο Μπερετίνι (Ιταλία)

Γουάνγκ Κιάνγκ (Κίνα) – Κόκο Γκάουφ (ΗΠΑ)

Όχι πριν τις 10:00 (Ώρα Ελλάδας)

Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) – Ντάνιελ Ατμάιερ (Γερμανία)

Αϊλα Τομλιάνοβιτς (Αυστραλία) – Πάουλα Μπαντόσα (Ισπανία)

JOHN CAIN ARENA (ώρα έναρξης 02:00 ώρα Ελλάδας)

Λάσλο Ντιέρε (Σερβία) – Ντένις Σαποβάλοφ (Καναδάς)

Χούμπερτ Χουρκάτς (Πολωνία) – Εγκορ Γκερασίμοφ (Λευκορωσία)

Σοφία Κένιν (ΗΠΑ) – Μάντισον Κις (ΗΠΑ)

Όχι πριν τις 10:00 (Ώρα Ελλάδας)

Φελιθιάνο Λόπεθ (Ισπανία) – Τζον Μίλμαν (Αυστραλία)

Περισσότερα Άρθρα

Μπάσκετ: «Πέταξε» με το… αεροπλάνο της η Εθνική ανδρών για το Βελιγράδι

Με προορισμό το Βελιγράδι αναχώρησε στις 18:00 η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των ανδρών εν όψει του αυριανού (21:00) αγώνα με τη Σερβία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «πέταξε» για τη Σερβία με το νέο αεροσκάφος της Aegean (χορηγού της «επίσημης αγαπημένης»), που φέρει τις μορφές έξι παικτών, του Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, του Κώστα […]

Πέθανε ο θρυλικός Τζάκι Τσάρλτον – Ένας από τους καλύτερους στόπερ όλων των εποχών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών άφησε ο Τζάκι Τσάρλτον, ένας από τους καλύτερους στόπερ όλων των εποχών. Ο Τζάκι, αδερφός του Μπόμπι Τσάρλτον, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του βρετανικού ποδοσφαίρου καθώς ήταν ο κεντρικός αμυντικός στο Μουντιάλ του 1966, οδηγώντας τα «τρία λιοντάρια» στην κατάκτηση του Παγκοσμίου […]