16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Ευρυδίκη Σιγαλού: “Τα 4 αόρατα Βασίλεια της Φύσης” από τις εκδόσεις ΜΕΘΕΞΙΣ

Η αγαπημένη μας συγγραφέας Ευρυδίκη Σιγαλού, έγραψε και φέτος ένα αξιόλογο βιβλίο, για όλους εμάς τους αναγνώστες. Τίτλος της παιδικής νουβέλας «Τα 4 αόρατα Βασίλεια της Φύσης», από τις εκδόσεις ΜΕΘΕΞΙΣ.

Αμέσως, μας κινεί το ενδιαφέρον να το διαβάσουμε για να μάθουμε, ποια είναι αυτά τα 4 αόρατα Βασίλεια που υπάρχουν ανάμεσα μας και δεν τα βλέπουμε;

Με τη δυνατή της πένα, περιγράφει τη ζωή και τις υποχρεώσεις όλων αυτών των αόρατων ηρώων που εργάζονται με νοιάξιμο, για να ζούμε όλοι εμείς στη Γη, με αρμονία.

Χωρίς εικονογράφηση αυτή τη φορά στο βιβλίο της, περνά με ελευθερία στη νουβέλα και δημιουργεί ο γραπτός της λόγος ζωντανές εικόνες, στη φαντασία του κάθε παιδιού.

Το βιβλίο, μας μιλάει για τα 4 στοιχεία του Πλανήτη μας:

Τη Γη, τη Φωτιά, το Νερό και τον Αέρα. Ενώ είναι τέσσερα αδέλφια τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, το ένα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το άλλο, και εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εκείνα.

Επίσης, το κάθε στοιχείο της Φύσης για να λειτουργήσει, χρειάζεται απαραίτητα τους βοηθούς του, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στα 4 Αόρατα Βασίλεια.

16χψ52.jpg
Ευρυδίκη Σιγαλού

Τελειώνοντας τη νουβέλα αισθανόμαστε με έναν γλυκό τρόπο,  πως τελικά ό,τι βιώνουμε ή ό,τι μας έχει χαριστεί για να ζήσουμε, είναι αποτέλεσμα Συλλογικότητας και Συμπαντικής Πρόνοιας.

Κατερίνα Καράμπελα

Περισσότερα Άρθρα

Έρχονται οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2023

Εκδηλώσεις Οινοποιείων #visitnemea Lafkiotis Winery Στο Οινοποιείο Λαυκιώτη σας περιμένουμε και φέτος να γιορτάσουμε μαζί τις Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2023.Το Σάββατο 02/09/2023 από 11:00 έως 19:00 και Κυριακή 02/09/23 από 11:00 έως 17:30 το Οινοποιείο μας θα είναι ανοιχτό για τους οινόφιλους επισκέπτες να ξεναγηθούν, να δοκιμάσουν ξεχωριστά κρασιά και να γνωριστούν με τους […]