17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

1ο Ιστορικό Rally με επίκεντρο την Τρίπολη!

Ένας σημαντικός αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού θα λάβει χώρα στην περιοχή μας, αυτό το Σαββατοκύριακο (15 και 16 Ιανουαρίου 2022).

Ο λόγος για το 1ο Ιστορικό Ράλλυ το οποίο στηρίζει εμπράκτως ο Δήμος Τρίπολης.

Οι διοργανωτές σημειώνουν: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες τους προκειμένου να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Στον αγώνα που οργανώνει ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής, υπάρχει αριθμός – ρεκόρ με 75 συμμετοχές και στην Τρίπολη αναμένονται οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής.

Με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Στην πόλη μας υποδεχόμαστε έναν σπουδαίο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεκάδες επισκέπτες – συμμετέχοντες.

Η δημοτική μας αρχή στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε διοργάνωση που φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την περιοχή μας και αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό.

Ο Δήμος Τρίπολης έχει σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή και προς αυτή την κατεύθυνση ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης».

HRT 2022 Poster 01

 

Περισσότερα Άρθρα

Εκδήλωση του ΦΕΙΔΩΝΑ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την ίδρυση του τμήματος Γυναικείου ποδοσφαίρου

Το Σάββατο, 18-6-2022, και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου «ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ» η πρώτη εκδήλωση του ΦΕΙΔΩΝΑ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την ίδρυση του τμήματος Γυναικείου ποδοσφαίρου. Στην εκδήλωση αυτή θα παραστεί η Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων κυρία Αικατερίνη Φαλίδα η οποία θα μιλήσει σχετικά τόσο στις αθλήτριες όσο […]

Βόλεϊ: Ο Οίακας υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών

Μετά το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β’ εθνικής κατηγορίας, η ομάδα του Οίακα Ναυπλίου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου, για την Β’ φάση, την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. Σας περιμένουμε να ενισχύσετε την ομάδα μας και αυτή την χρονιά στο […]