13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΜΕ ISO 9001:2015

Tο πρότυπο ISO 9001:2015 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

Παρέχει την κατάλληλη βοήθεια στους Οργανισμούς στο να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους και να αποκτήσουν μια κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης.

Το πρότυπο ISO 9001:2015 βοηθά τους Οργανισμούς να αποδείξουν την ικανότητά τους να παρέχουν με συνέπεια προϊόντα και υπηρεσίες που πληρούν τις απαιτήσεις των πελατών και των κανονιστικών ρυθμίσεων.

Γιατί το ISO 9001:2015 είναι σημαντικό για τους Οργανισμούς;

Για να καταφέρουν οι Οργανισμοί να ανταπεξέλθουν κατάλληλα και να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, σε ένα περιβάλλον που διαρκώς αναπτύσσεται, είναι σημαντικό να παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία όχι μόνο θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών τους αλλά ταυτόχρονα θα ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Το πρότυπο ISO 9001:2015 παρέχει μία ορθή και κατάλληλα δομημένη προσέγγιση για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προμηθεύουν οι Οργανισμοί.

Μέσω του ISO 9001:2015 επιτυγχάνονται τα ακόλουθα:

  • Εύρεση και ανάλυση των κινδύνων που αφορούν στη διαχείριση της ποιότητας.
  • Σχεδιασμός και εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων και διαδικασιών για τη διαχείριση των κινδύνων.
  • Διαρκής παρακολούθηση της απόδοσης των μέτρων και διαδικασιών.
  • Βελτίωση της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας των Οργανισμών.
  • Αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη των Οργανισμών.
  • Απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος

Περισσότερα Άρθρα

Π. Νίκας στα εγκαίνια της 50ής Παμπελοποννησιακής Εκθεσης Τεγέας, “εκδήλωση που στηρίζει όχι μόνο την Τρίπολη αλλά ολόκληρη την Πελοπόννησο”

“Εκδήλωση που στηρίζει όχι μόνο την Τρίπολη αλλά ολόκληρη την Πελοπόννησο” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την 50ή Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου στην εκδήλωση των εγκαινίων της, στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή. Ο περιφερειάρχης εξέφρασε συγχαρητήρια προς τον Σύνδεσμο ο οποίος επί 140 χρόνια διοργανώνει […]

4ο πανελλήνιο φεστιβάλ – αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο / 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022 στην Τρίπολη

Έρχεται το 4ο πανελλήνιο φεστιβάλ – αφιέρωμα στον μεγάλο Αρκάδα Νίκο Γκάτσο. Το φεστιβάλ οργανώνει η Χορωδία Τρίπολης. Θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, το τριήμερο, 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022. Το πρώτο διήμερο, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, ενώ στις 4 Δεκεμβρίου, το φεστιβάλ, θα συνεχιστεί στις 11 το πρωί. Η είσοδος είναι ελεύθερη. […]