fbpx
25 °C Argos, GR
24 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 14 Ιανουαρίου 2022

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής σας πιέζει, σας μπερδεύει ή σας καθυστερεί σε θέματα συλλογικής δουλειάς, ονείρων και κοινών ομαδικών στόχων. Παλιοί φίλοι και γνωριμίες επιστρέφουν από το παρελθόν για να λύσετε παλιές υποθέσεις.

Ταύρος

Ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά επηρεάζει την καριέρα και την κοινωνικότητά σας. Αγωνίζεστε για το κύρος και τη φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο. Μια κρίση θα βρει τη λύση της αν περάσει τις συμπληγάδες των πιο πιεστικών όψεων ως τις 15 Ιανουαρίου.

Δίδυμοι 

Το παρασκήνιο γίνεται επικίνδυνο. Νικήστε τους φόβους σας και φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας ως τις 15 Ιανουαρίου. Θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή στον Υδροχόο ως τις 25/1 σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Αναθεωρήστε παλιές υποθέσεις και αλλάξτε το μέλλον σας.

Καρκίνος

Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Οσοι περιμένετε αναδρομικά χρήματα, ως τις 25 είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα λάβετε. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη ως τις 15 Ιανουαρίου.

Λέων

Δείτε με άλλη ματιά θέματα γάμου, συντροφικότητας και συνεργασιών. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14 ως τις 25 Ιανουαρίου στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και μπερδέματα.

Παρθένος

Στην εργασία και την καθημερινότητα εργασιακές υποχρεώσεις και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου επανέρχονται για να επιλυθούν ή να ολοκληρωθούν. Θα κάνετε μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα.

Ζυγός

Ο Ερμής μέχρι τις 25/1 μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στη ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να ξαναδείτε και να ξαναβρείτε τις ρίζες σας, το σπίτι, τη γειτονιά που μεγαλώσατε και να θεραπεύσετε πληγωμένες οικογενειακές σχέσεις. Ο,τι αγαπάτε θα είναι ο αγώνας σας και το λιμάνι που ψάχνετε.

Τοξότης

Η επικοινωνία στο φουλ και μέσα σε αυτό τον καταιγισμό μηνυμάτων έχετε να διαχειριστείτε και επιστροφές παλιών σχεδίων, φίλων και γνωστών. Προσέξτε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια, και το τι λέτε και σε ποιον. Καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα είναι μες στο πρόγραμμα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής σας φέρνει αναδρομικά χρήματα που σας όφειλαν, αλλά και παλιά οικονομικά χρέη. Φροντίστε οικονομικές εκκρεμότητες και αξιοποιήστε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Υδροχόος

Μηνύματα από τα παλιά αναμοχλεύουν έντονα συναισθήματα.Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 14 ως τις 25 Ιανουαρίου ξαναφέρνει σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία.

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα των μυστικών σάς κάνει να νιώθετε μοναξιά ξυπνώντας αναμνήσεις και να αναθεωρήσετε τη στάση σας. Μείνετε για λίγο μόνοι, ξεκουραστείτε και φροντίστε την ψυχολογία σας, καλομαθαίνοντας τον πολύτιμο εαυτό σας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Προσοχή στον έντονο εκνευρισμό, ακόμα και για ασήμαντα θέματα. Στα επαγγελματικά, προσπαθείτε σε κακό κλίμα να βρείτε λύσεις. Εκφράζετε όσα παράπονα έχετε προς το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, βεβιασμένες κινήσεις οδηγούν σε προφανή λάθη. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ξαφνικές αλλαγές σάς βγάζουν εκτός προγράμματος. Προσοχή στις αντιδράσεις σας. Στα επαγγελματικά, […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν αφιερώνετε πολύ χρόνο στον εαυτό σας, κι αυτό έχει πια αρχίσει και σας βγάζει από την ισορροπία σας. Δώστε την απόλυτη προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες μόνο!  ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Τα συμβάντα μέσα στη ζωή κάποιου που σας αφορά ερωτικά, θα τα μάθετε από τρίτους. Σε δεύτερο τόνο είναι […]