2 °C Argos, GR
24 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ-Γ.ΠΑΝΟΒΡΑΚΟΣ: «Με την καταψήφιση μεγάλων έργων δεν αναβαθμίζεται ο Δήμος»

Η ανακοίνωση των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Λυκοσκούφη-Κοντού, επιβεβαιώνει την πεποίθηση μας πως ουδέποτε επιθυμούσαν να αξιοποιήσουν προς όφελος των δημοτών την εκλογή τους. Oι ανωτέρω κύριοι με την ανεξαρτητοποίηση τους όχι μόνο δεν σεβάστηκαν τον επικεφαλής της παράταξης με την οποία εξελέγησαν χάρις στον εκλογικό νόμο, αλλά ούτε τους συναδέλφους τους του κεντρικού διαμερίσματος του Δήμου Άργους-Μυκηνών, που αν και με περισσότερους σταυρούς έμειναν εκτός δημοτικού συμβουλίου.

Πως αλλιώς εξηγείται η καταψήφιση από πλευράς τους σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών, όπως:

-Την «ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού του Δήμου με φωτιστικά μαγνητικής επαγωγής», που θα εξοικονομήσει χρήματα και ενέργεια στον Δήμο, κάτι που και εμείς ως παράταξη το είχαμε προεκλογικά στο πρόγραμμα μας.
-Τη μείωση των ενοικίων των περιπτέρων και των αστικών καταστημάτων, που θα διευκόλυνε τους επιχειρηματίες του Δήμου Άργους- Μυκηνών να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση.
-Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το έτος 2022 που αφορά έργα όπως κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο Ν.Κίου, κατασκευή και άλλων γηπέδων, ασφαλτοστρώσεις δρόμων λόγω φθορών σε όλη την επικράτεια του Δήμου και άλλα πολλά (ο κ.Κοντός σημειωτέον εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο διαμέρισμα της Ν.Κίου).
-Την παραλαβή του έργου της «Ολοκληρωμένης Αστικής Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους», που αναβάθμισε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της πόλης.

Παραμένοντας μέλος της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και με τον έτερο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης <ΝΕΑ ΑΡΧΗ> στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ως αποτέλεσμα της σύμπραξης των δύο παρατάξεων θα προσπαθήσουμε με τις μικρές δυνάμεις μας να συμβάλλουμε σε αποφάσεις πάντα προς όφελος των δημοτών αλλά και να αποτρέψουμε άλλες που είναι εις βάρος των. Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε ως <ΝΕΑ ΑΡΧΗ> στο δημοτικό συμβούλιο την ανεξαρτησία και την ελευθερία έκφρασης της γνώμης μας για τα θέματα του Δήμου μας.

Εν κατακλείδι, η στείρα αντιπολίτευση που ασκείται από τους ανωτέρω αναφερόμενους πρώην δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας και νυν ανεξάρτητους, καταψηφίζοντας μεγάλα έργα επειδή προέρχονται από την πλειοψηφία, κάνοντας μικροπολιτική, θεωρούμε ότι είναι πρακτικές παλαιοκομματικές και δογματικές και δεν ανήκουν στις αξίες και στις αρχές της παράταξης <ΝΕΑ ΑΡΧΗ>. Και επειδή στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, την τελευταία λέξη θα την πει για τις πράξεις όλων μας ο κυρίαρχος λαός.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Υπέροχη βραδιά «Στου φεγγαριού τ’αλώνι…» από τον «Καββαδία»

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας» διοργάνωσε ένα μαγευτικό μελωδικό ταξίδι, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, σε μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στην αυγουστιάτικη πανσέληνο με τίτλο «Στου φεγγαριού τ’ αλώνι». Ο Δημήτρης Κορίλλης στο τραγούδι και ο διακεκριμένος σολίστ Ανδρέας Ρεντούλης στο πιάνο και στο τραγούδι, ερμήνευσαν επιτυχίες γνωστών συνθετών αφιερωμένες στο φεγγάρι, την αγάπη […]

Χρίστος Δήμας: Δημιουργείται μια δυναμική για τον επαναπατρισμό κάποιων από των νέων μας που έφυγαν από την πατρίδα στα χρόνια της κρίσης

Συνέντευξη από τον Χρίστο Δήμα, Υφυπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βουλευτή Κορινθίας, πήρε πριν από λίγες μέρες η Σωτηρία Παπαδοπούλου για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ –        κ. Δήμα η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει και τα κρούσματα και στη χώρα μας αυξάνονται. Είναι ικανά τα μέτρα που εξαγγέλλονται για να πείσουν τους ανεμβολίαστους; –        Από την περασμένη εβδομάδα παρατηρείται […]

Follow by Email