20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 11 Ιανουαρίου 2022

Κριός       Ο Άρης δικός σας κυβερνήτης συγκρούεται σήμερα με τον Ποσειδώνα των Ιχθύων και των ψευδαισθήσεων. Προσέξτε περισσότερο την παραπλανητική Τάση  της ημέρας,  και τα συναισθήματά σας  που θολώνουν την κρίση σας και τους στόχους σας.

Ταύρος     Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο τονίζει τα συναισθήματα και τις προσωπικές σας ανάγκες, όμως τα πρέπει και οι υποχρεώσεις κοινωνικές και επαγγελματικές δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να απολαύσετε όσα θέλετε.

Δίδυμοι   Χρειάζεστε ψυχική ηρεμία και το ιδανικό θα ήταν να μείνετε για λίγο μόνοι σας, ιδανικά σε ένα μέρος που σας ηρεμεί. Προσέξτε περισσότερο τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο και μην Δώσετε αφορμή για σχόλια.

Καρκίνος   Είστε έτοιμοι να διαλύσετε ένα συλλογικό σχέδιο ή ομαδική δουλειά. Στην καλύτερη περίπτωση ετοιμάζεστε να ξεκαθαρίσετε τις φιλικές σας σχέσεις.  Η ψυχολογική πίεση, οι ανασφάλειες οικονομικές και προσωπικές δοκιμάζουν τις αντοχές σας και προκαλούν εντάσεις στην καθημερινότητα και στο χώρο της δουλειάς. Ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης  σας στηρίζει.

Λέων    Η  Έμπνευση, η δημιουργικότητα, οι επιθυμίες σας για τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα μπλοκάρονται και δεν βλέπετε καθαρά. Προσέξτε λάθος οικονομικές επενδύσεις.  μην ακολουθήσετε φόβους και ανασφάλειες θα σας παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια.

Παρθένος    Σας απασχολούν προβλήματα στο σπίτι  και εντάσεις με το σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη. Κάντε ένα βήμα μπροστά, για να εξομαλύνετε μία αντιπαράθεση με αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζυγός     Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συζητήσεις μετακινήσεις συμφωνίες και αγοραπωλησίες μία κουβέντα μία λέξη μπορεί να παρερμηνευτεί και να προκύψει ένταση και αρνητικά σχόλια ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο.

Σκορπιός  Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να ενεργήσετε και να αποφασίσετε σωστά.  Προσέξτε οικονομικές υποθέσεις και έξοδα που δεν πρέπει να γίνουν. Μπορεί να προκύψει μία ένταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που όμως, με την συζήτηση και τη λογική θα καταλαγιάσει.

 Τοξότης    Οι επιθυμίες σας και η δράση, για να τις πραγματοποιήσετε, ανακόπτονται  από προβλήματα δικών σας ανθρώπων ή ακόμα και μία λάθος εκτίμηση.  Αξιοποιήστε την εμπειρία και τη λογική σας.

Αιγόκερως      Ένα παρασκήνιο δυναμώνει χωρίς να το γνωρίζετε.  Μην τροφοδοτείτε αρνητικά σχόλια και λειτουργήστε με τη μεθοδικότητα την εμπειρία και τη λογική που σας διακρίνει, για να πετύχετε τη στήριξη που χρειάζεστε.

Υδροχόος     Είναι πιθανή σήμερα μία εμπλοκή ακόμα και ένταση με φίλους ή συνεργάτες σε μία ομαδική δουλειά. Αποφύγετε να μπερδέψετε οικονομικές υποθέσεις με άλλους  και μην προκαλέσετε με έξοδα.

Ιχθύες    Ο Ποσειδώνας  κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας πρωταγωνιστεί με δύο εντελώς διαφορετικές εκφράσεις. Σε αρμονία με τον Ήλιο φωτίζει τον κύκλο των γνωριμιών και στόχων σας.  Ενώ ο Άρης σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα προκαλεί  μία παροδική ένταση.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι καταστάσεις μόνο καλυτερεύουν για εσάς και αυτό θα σας δώσει μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία για να αντιμετωπίσετε το απαιτητικό σας έτερο, που θέλει πολλά περισσότερα πια από εσάς. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Άτομο κύρους θα παρουσιαστεί προσεχώς στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει πρακτικά σε όλα αυτά που έχετε […]

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου

Κριός      Είναι πάρα πολλά όλα όσα σας απασχολούν και ίσως δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε. Βρίσκεστε σε δίλημμα για το πώς θα κινηθείτε στη δουλειά σας και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε για τα οικονομικά σας. Νιώθετε ανασφάλεια και στις σχέσεις σας, αλλά και σε θέματα επαγγελματικών συμφωνιών. Ταύρος     Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια […]