20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μαλτέζος: Σχεδιάζω να είμαι πανταχού παρών!

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, που στην πρώτη μου θητεία ως περιφερειακού συμβούλου μου εμπιστεύθηκε πρώτα τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και για το επόμενο έτος την ιδιαίτερα σημαντική θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η τιμή αυτή στο πρόσωπο μου αποτελεί τιμή και για το Νομό μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που επιλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος στη θέση αυτή από την Αργολίδα.

Θα παρακολουθώ τα θέματα και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, πλην όμως παραμένει κύριο μέλημα μου η Αργολίδα και η παρακολούθηση όλων για όσα εργάστηκα σκληρά τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια.

Με άλλα λόγια φίλοι μου σχεδιάζω να είμαι πανταχού παρών!

Περισσότερα Άρθρα

Το ΚΔΑΠ Ναυπλίου ζητά καθηγητή/τρια Μουσικής

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Ναυπλίου ζητά καθηγητή/τρια Μουσικής για 4ωρη πενθήμερη απασχόληση (Δευτέρα-Παρασκευή) από 1η Σεπτεμβρίου 2021. Αποστολή βιογραφικών: kdapnafpliou@gmail.com Πληροφορίες: 6979971351 Μάθετε περισσότερα για το ΚΔΑΠ Ναυπλίου στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου | Facebook

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Τιμή στον ήρωα της πατρίδας μας Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα

Στις 16 Αυγούστου 1974, οι ΕΛΔΥΚάριοι μάχονται σαν τα λιοντάρια κατά του Τούρκου εισβολέα. Ανάμεσα σε τόσους αγωνιστές, και το δικό μας παλικάρι ο Κωνσταντίνος Μπροδήμας, που εκείνη τη μέρα έδωσε την ζωή του για την πατρίδα. Ο Διδυμιώτης Ήρωας, που έπεσε μαχόμενος στα αιματοβαμμένα χώματα της Κύπρου, επαναπατρίστηκε στις 03 Ιουνίου 2017, για να […]