19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Κατά την διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σήμερα στην Τρίπολη για την εκλογή προεδρείου και σύμφωνα με τον κανονισμό τον Πρόεδρο τον προτείνει η παράταξη της πλειοψηφίας, τον αντιπρόεδρο η παράταξη του Πέτρου Τατούλη και τον Γραμματέα η παράταξη του Γιώργου Δέδε.

Πρόεδρος κατά πλειοψηφία και το υπόλοιπο προεδρείο έχουν ως εξής: Πρόεδρος ο Γιάννης Μαλτέζος, Αντιπρόεδρος η Αντωνία Μπούζα και Γραμματέας η Τζένη Δημητρακοπούλου.

 

Περισσότερα Άρθρα

«Σκούπα» στη Δαλαμανάρα, τον Ίναχο και το Μπαρδουβά.

Σήμερα «σκούπα» από τον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Άργους- Μυκηνών στη Δαλαμανάρα, τον Ίναχο και το Μπαρδουβά. Όλοι μπορούμε να συμβάλουμε στη καθαριότητα του τόπου μας! Οι φωτογραφίες από το…πριν και το μετά.

Επίσκεψη Κουτσούλη στη Γορτυνία

Περιοδεία στα χωριά της Γορτυνίας, πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουτσούλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής». Για μία ακόμη φορά, άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων, με κυριότερο την «αποψίλωση» των υπηρεσιών, την ερήμωση που παρουσιάζουν τα χωριά της Γορτυνίας, το άσχημο οδικό δίκτυο, την αδυναμία παροχής υπηρεσιών υγείας, καθώς […]