13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιανουαρίου 2022

Κριός Η ξεχωριστή Σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται το μεσουράνημα του ζωδίου σας και δείχνει την ανάγκη σας για αρμονία και για να γιορτάσετε μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία ή τη σχέση με τον σύντροφό σας. Η Σελήνη στο ζώδιό σας μεγεθύνει τα συναισθήματά σας και συγκεντρώνετε τα βλέμματα.

Ταύρος Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης φωτίζει με αρμονία και ομορφιά τα μακρόπνοα σχέδιά σας. Μελλοντικά ταξίδια, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, σπουδές, μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση είναι μερικές μόνο από τις πιθανές ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Δίδυμοι Χρειάζεται να συζητήσετε για όλα όσα κρύβετε μέσα σας, αγωνίες, φόβους, ανασφάλειες, μυστικά συναισθήματα με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο, να νιώσετε πιο ελεύθεροι και να δεθείτε περισσότερο μαζί του. Οικονομικά ή συναισθηματικά θα βγείτε κερδισμένοι.

Καρκίνος Αποφασίζετε το επόμενο βήμα σε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία. Μία συγκατοίκηση, ένας γάμος, η ανανέωση μιας μακρόχρονης σχέσης είναι οι ευκαιρίες που σας δίνονται.

Λέων Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος, δίνει τη ζεστασιά του στον πλανήτη της ομορφιάς και των σχέσεων. Συνειδητοποιείτε την αξία σχέσεων που υπάρχουν χρόνια στη ζωή σας όχι μόνο ερωτικών, αλλά και απλών καθημερινών σχέσεων. Φέρτε την ομορφιά και τη δημιουργία στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας.

Παρθένος Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένους ανθρώπους. Ξαναβρείτε τη χαρά της δημιουργίας, του έρωτα και του παιχνιδιού της τέχνης και της ζωής.

Ζυγός Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ενώνεται με τον Ήλιο και φωτίζει όλη τη ζεστασιά, την αλήθεια και την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας. Ανανεώστε το χώρο σας και τις σχέσεις με την οικογένειά σας.

Σκορπιός Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι το δυνατό σας χαρτί για το Σαββατοκύριακο. Μία μικρή απόδραση, μία συνάντηση ή μία συζήτηση θα σας βοηθήσει να πετύχετε μακροπρόθεσμους στόχους

Τοξότης Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται στο τομέα της αυτοπεποίθησης και της αίσθησης ασφαλείας που χρειάζεστε. Ξαναβρίσκετε τις αξίες που σας κάνουν να νιώθετε προσωπική, συναισθηματική ή οικονομική ασφάλεια.

Αιγόκερως Η σύνοδος Ήλιου και Αφροδίτης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας βοηθά να λάμψετε, να γοητεύσετε, να πετύχετε και να πείσετε επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά.

Υδροχόος Μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σάς απασχολεί πολύ έντονα και σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να συναντηθείτε και να συζητήσετε σε ένα πιο διακριτικό και μυστικό περιβάλλον μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ιχθύες Τηρήστε τις υποχρεώσεις σας σε φίλους, αλλά και στον ευρύτερο κύκλο των γνωριμιών σας και αποδείξτε πως μπορούν να σας εμπιστευτούν για να πετύχετε από κοινού στόχους και όνειρα.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Εσείς είστε βαθιά χαραγμένοι μέσα στην καρδιά κάποιου, που έχει βλέψεις μέσα στον Αύγουστο να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Στην εργασία σας αποφύγετε τα κουτσομπολιά. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Οι προσωπικοί σας ρυθμοί ανεβαίνουν και η διάθεσή σας επίσης. Στον ερωτικό τομέα, θα έχετε ενδιαφέρουσες επιλογές. Προσκλήσεις να περιμένετε από τους […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Εστιάστε στα οικονομικά σας Αν δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα οικονομικά σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανοίξουν άμεσα και οι δρόμοι για να λύσετε και τα προσωπικά σας προβλήματα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Επανενώσεις ζευγαριών Ξεχάστε τα όλα. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν έτσι απλά τον άνθρωπο που […]