19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανδριανός για τη μεταφορά στο Ναύπλιο της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης: «Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, αναγνώριση του δυναμισμού του αργολικού χάντμπολ και των δυνατοτήτων της Αργολίδας»

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθη στην τελετή μεταφοράς στο Ναύπλιο της έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Ο κ. Ανδριανός στη σύντομη ομιλία του υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω να καλωσορίσω στο Ναύπλιο και την Αργολίδα τους αξιωματούχους της χειροσφαίρισης – τον Πρόεδρο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ζόραν Ραντόϊτσιτς, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κώστα Γκαντή, καθώς βεβαίως και τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιο Αγγελούδη και τον φίλο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Το Μεσογειακό Χάντμπολ αποκτά σήμερα ένα νέο σπίτι εδώ στην Αργολίδα, σε έναν από τους πιο δυναμικούς πυρήνες ανάπτυξης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή, έδρα μεταξύ άλλων του πρωταθλητή Ευρώπης Διομήδη Άργους, του Πολυνίκη Ναυπλίου και του διεθνούς DANAON CUP.

Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για τον τόπο μας, και ταυτόχρονα για μια χειροπιαστή αναγνώριση του δυναμισμού του αργολικού χάντμπολ, αλλά και των δυνατοτήτων της Αργολίδας να φιλοξενεί με επιτυχία διεθνείς φορείς και διοργανώσεις.

Η αναβάθμιση άλλωστε των αθλητικών υποδομών της Αργολίδας και βεβαίως η ενθάρρυνση της συμμετοχής στη χαρά του υγιούς αθλητισμού – από την απλή άθληση μέχρι και τον πρωταθλητισμό – είναι σταθερός μας στόχος, τον οποίο υπηρέτησα και προσωπικά κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Θέλω γι’ αυτό να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, στην εγκατάσταση της μοναδικής διεθνούς αθλητικής ομοσπονδίας στην πατρίδα μας εδώ στο Ναύπλιο, και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάσσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο, και ξεχωριστά τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Μουσταφά Χασάν.

Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι πολίτες του Ναυπλίου και της Αργολίδας, και ιδίως τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι θα αγκαλιάσουν με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη το συναρπαστικό αυτό άθλημα που έχει χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές υπερηφάνειας στον τόπο μας.

Σε ό,τι με αφορά, η δέσμευσή μου είναι δεδομένη να συνεχίσω, σε στενή συνεργασία με τον Λευτέρη Αυγενάκη και στο πλαίσιο του αποδεδειγμένου ενδιαφέροντος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, την προσπάθεια για τη διαρκή και ουσιαστική ενίσχυση του αθλητικού κινήματος στον τόπο μας, γιατί πάνω απ’ όλα ο αθλητισμός είναι υγεία και χαρά, είναι συμμετοχή και η διαρκής προσπάθεια να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

Καλή αρχή λοιπόν, καλή και δυναμική ανάπτυξη του χάντμπολ στον τόπο μας και στις 26 χώρες που συμμετέχουν στην Συνομοσπονδία, και βεβαίως, καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία».

Περισσότερα Άρθρα

Γιαννακούρας υποψήφιος Βουλευτής;

(Σχόλιο της Σωτηρίας Παπαδοπούλου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) Γιαννακούρας υποψήφιος Βουλευτής; Αλλά με ποιο κόμμα είναι το ερώτημα, μια ακούμε πως ψάχνει να βρει άκρη με το ΣΥΡΙΖΑ, την άλλη πως θα κατέβει με το ΚΙΝΑΛ. Το μόνο που δείχνει σίγουρο είναι πως θα δοκιμαστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και αυτό θα προκαλέσει επίσης πολλές καραμπόλες. […]

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου αφιερωμένος στις 57 ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Μαραθώνιος Ναυπλίου από το Δήμο Ναυπλιέων και το ΔΟΠΠΑΤ, σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία στίβου Ναυπλίου (Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2.000), την Περιφέρειας Πελοποννήσου και το Επιμελητήριο Αργολίδας. Η φετινή διοργάνωση αφιερώθηκε στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών που χάθηκαν τόσο άδικα. Με μια συμβολική κίνηση 57 λευκά μπαλόνια «αφέθηκαν» […]