16 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Προεδρικό το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα; Ο Μανιάτης πάει στην Ευρωβουλή;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα.

Το βασικό ερώτημα είναι: ο Ανδρουλάκης θα διαλέξει ψηφοδέλτιο για να πάρει την έδρα ή όχι;

Το προηγούμενο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα ήταν πάρα πολύ ισχυρό, τόσο που έβγαλε υψηλότερα ποσοστά απ’ όσα έβγαλε το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά. Αλλά αυτή τη φορά, ο Μανιάτης και ο Στεφάνου που προσέδωσαν τη δυναμική στο ψηφοδέλτιο για να φτάσει αυτά τα ποσοστά, όλα δείχνουν πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Ο Γιάννης Στεφάνου πιθανότατα δεν θα εμπλακεί πάλι σε ψηφοδέλτιο, ο δε Γιάννης Μανιάτης υπάρχει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή ή να κατέβει υποψήφιος στην Αθήνα.

Άρα όπως εγώ πιστεύω, ένα ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει έδρα θα μπορούσε πιθανότατα να είναι Πουλάς, Χειβιδόπουλος, Ψυχογυιός και οι 2 γυναίκες που χρειάζονται για να το συμπληρώσουν, αφού όπως φαίνεται, απομακρύνεται η πιθανότητα καθόδου του Παύλου Χρηστίδη στην Αργολίδα.

Τώρα όσον αφορά τις γυναικείες υποψηφιότητες καλό θα ήταν να υπάρχουν 2 δυνατές πολιτικές παρουσίες και όχι απλά δυο ονόματα για να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο.

Βέβαια το τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ανδρουλάκης.

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Περισσότερα Άρθρα

«Λίφτινγκ» στην παλαιά Εθνική οδό Άργους-Μύλων

Ολοκληρώθηκε σήμερα το έργο της συντήρησης του τμήματος της παλαιάς Εθνικής οδού Άργους-Μύλων. Στρώθηκε με άσφαλτο το μεγαλύτερο μήκος του δρόμου και τελείωσε και η διαγράμμισή του. Αύριο θα διαγραμμιστεί τμήμα του δρόμου Άργους-Ναυπλίου και αμέσως μετά θα γίνει η διαγράμμιση του δρόμου Αρκαδικό – Λυγουριό. Η διαγράμμιση είναι σημαντικός παράγοντας ασφαλείας για το οδικό […]

Μαρία Ράλλη: Κόσμημα για το Ναύπλιο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με συντονισμένες ενέργειες ο ΔΟΠΠΑΤ, μαζί με το Δήμαρχο μας κ. Δημήτρης Κωστούρος και με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, φτάνουν στο τέλος τις  εργασίες συντήρησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων, μεταμορφώνοντας το σε ένα κόσμημα για την πόλη μας . Μετά την ολοκλήρωση και των απαραίτητων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής […]