12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας ο Γορτύνιος Δημήτρης Αβραμόπουλος;

Εδώ και καιρό είναι έντονες οι φήμες που φέρουν τον πρ. Ευρωπαίο Επίτροπο, Υπουργό Εξωτερικών & Αμύνης ως υποψήφιο Βουλευτή στην Αρκαδία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην Υπουργό και λόγω της καταγωγής του Δ.Αβραμόπουλου οι πιθανότητες να είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Αρκαδία είναι πολλές και ειδικά όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Είναι γνωστό σε όλους ότι έχει μεγάλη δύναμη στον τόπο καταγωγής του και αυτό κάνει την επιλογή του αναπόφευκτη , ο πρώην Υπουργός έλκει καταγωγή από το Ελληνικό Αρκαδίας και διατηρεί συνεχή επαφή με πολύ κόσμο σε όλο το Νομό. Κάθε φορά  που πάει στην Αρκαδία η αγάπη του κόσμου είναι παραπάνω από αισθητή,  αν το αποφασίσει λοιπόν οι Εθνικές εκλογές θα παρουσιάσουν μεγάλο ενδιαφέρον στην Αρκαδία!

Περισσότερα Άρθρα

Μια μεγάλη αγκαλιά από τα παιδιά της Νέας Τίρυνθας στην Κιβωτό του Κόσμου

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Νέας Τίρυνθας σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό Κατάθεση της Τιμίας Ζώνης Παναγίας για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα. Τα τρόφιμα μετέφερε στο χώρο που στεγάζεται η Κιβωτός του Κόσμου ο εφημέριος του ναού της Παναγίας Νέας Τίρυνθας π. […]