12 °C Argos, GR
5 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά κυβέρνησης: «Αναθεωρήστε άμεσα τα νέα μέτρα»

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τα μέτρα της κυβέρνησης, αναφορικά με τον περιορισμό της διασποράς της παραλλαγής «Όμικρον», που προβλέπουν μείωση σε 10% στην πληρότητα των γηπέδων, εξέφρασε τη Δευτέρα με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι «έχει χαθεί κάθε αίσθημα δικαίου», κάνουν λόγο για «λουκέτο», ενώ καλούν την κυβέρνηση να αναθεωρήσει και να επανεξετάσει άμεσα τα νέα μέτρα.

Η ανακοίνωση:

Με έκπληξη ακούσαμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για παρουσία φιλάθλων μόλις 10% στα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου της χώρας. Ακούσαμε ως πρόφαση το ότι δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας, κάτι που είναι προφανώς αυθαίρετο και ισοπεδωτικό, διότι διαφορετικά κάποια επαγγελματική ομάδα θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί ως γηπεδούχος.

Σεβόμαστε απόλυτα όλα τα μέτρα που θα διαφυλάξουν την κοινωνία, όμως στεκόμαστε άφωνοι μπροστά σε αποφάσεις που καταδικάζουν σε λουκέτο τα γήπεδα, διότι αυτό είναι το 10%, ΛΟΥΚΕΤΟ, καθώς λειτουργικά αυτό σημαίνει για τις ΠΑΕ το 10%.

Επιπλέον, το βέβαιο είναι ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επιλέγει σε κάθε αγώνα 1000 «εκλεκτούς» ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες πλήρως εμβολιασμένους φιλάθλους του, που έτρεξαν να εμβολιαστούν ακριβώς για να μπορούν να βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου μας.

Ταυτόχρονα, δυστυχώς όλοι οι φίλαθλοί μας θα βρεθούν σε κλειστούς χώρους εστίασης , σε πολύ πιο κοντινές αποστάσεις, για να παρακολουθούν τους ίδιους ποδοσφαιρικούς αγώνες που θα έβλεπαν στα ανοιχτά γήπεδα, αφού οι ποδοσφαιρικοί αγώνες προβάλλονται σε κλειστές τηλεοπτικές πλατφόρμες που δεν διαθέτουν όλοι.

Καλούμε την κυβέρνηση και την αρμόδια επιτροπή λοιμοξιολόγων επειδή έχουν χάσει κάθε αίσθημα δικαίου, να αναθεωρήσουν άμεσα την απόφασή τους ώστε να ληφθούν δίκαια μέτρα και περιορισμοί για όλους τους πολίτες, είτε είναι φίλαθλοι και παρακολουθούν ποδόσφαιρο είτε παρακολουθούν θέατρο και συναυλίες είτε διασκεδάζουν σε εστιατόρια και χώρους εστίασης.

Περαιτέρω, τους καλούμε να επανεξετάσουν άμεσα τα συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία αφ’ ενός δημιουργούν δυο μέτρα και δυο σταθμά και αφ’ετέρου είναι απορίας άξιο πως προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο από την πανδημία, καθώς επιλέγεται για ακόμη μια φορά να κλείσουν τα ανοιχτά γήπεδα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται ανοιχτοί οι κλειστοί χώροι που συνωστίζονται χωρίς περιορισμούς χιλιάδες άτομα, σε συναυλίες, θέατρα, χώρους εστίασης, νυχτερινά κέντρα, μπαρ κλπ.

Ακριβώς όπως έγινε και στο παρελθόν με τη σιωπή να κυριαρχεί στα άδεια ποδοσφαιρικά γήπεδα, όταν λίγο πιο πέρα είχαμε συναυλίες με χιλιάδες άτομα…

Καλούμε τη Super League να συγκαλέσει άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο ώστε με σύνεση και ορθολογισμό να παρθούν συλλογικά αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Περισσότερα Άρθρα

Οι Αντετοκούνμπο προσφέρουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους

Σπουδαία κίνηση από τους αδελφούς Αντετοκούνμπο για όσους επλήγησαν από τις φωτιές στη χώρα. Με ανάρτησή σε Instastory ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε ότι τα διάσημα αδέλφια διαθέτουν το 50% από τα έσοδά του e-shop τους, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros» για τους πυρόπληκτους στη χώρα. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ήταν αδύνατον να σταθούν αμέτοχα μπροστά σε όσα συνεχίζουν […]

Αναβλήθηκε για την Δευτέρα 22 Ιουνίου η Γ.Σ. του Ερμή Κιβερίου

Αναβλήθηκε για την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Ερμή Κιβερίου που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί χθες, λόγω μη απαρτίας. Όπως έχει ανακοινώσει το Διοικητικό Συμβούλιο, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Κιβερίου «Ιερεύς Γεώργιος Θ. Νταβέλος» με θέματα: 1. Απολογισμός αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 2. Εκλογές για […]