17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Eνοχή του συζύγου για τη δολοφονία της 35χρονης πρότεινε η εισαγγελέας στην Καλαμάτα

Μετά από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία που διήρκησε περισσότερες από 12 ώρες, η εισαγγελέας της έδρας, στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Καλαμάτας, πρότεινε με βεβαιότητα την ενοχή του 63χρονου κατηγορουμένου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, της 35χρονης (τότε) συζύγου του, η οποία είχε βρεθεί δολοφονημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο της στην Λεύκη Τριφυλίας, τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο κατηγορούμενος νωρίτερα κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται ενώ κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο συνήγορος υπερασπίσεως κ. Βασίλειος Καπερνάρος είχε μιλήσει για σοβαρά ζητήματα δικονομίας στην δικογραφία καθώς ακόμα και για «στημένο» κατηγορητήριο. Λόγω του περασμένου της ώρας και της εξαντλητικής διαδικασίας το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση του για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί η αγόρευση της υπερασπίσεως και θα ανακοινωθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καλαμάτας.

Να σημειώσουμε πως η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 5 χρόνια, ξεκίνησε στις 5 του περασμένου Νοεμβρίου στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Καλαμάτας, καθώς δύο χρόνια μετά από τη δολοφονία, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2018, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας ασκήθηκε στον σύζυγο της 35χρονης γυναίκας ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, οπλοφορία και οπλοχρησία για τη δολοφονία.

Ρεπορτάζ: Κώστας Γαζούλης

Περισσότερα Άρθρα

Διακοπή της δίκης για το θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη

Διεκόπη και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου η δίκη για το θάνατο της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη, της τετράχρονης που εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια» και πέθανε, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost. Τον περασμένο Μάρτιο το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε την αναισθησιολόγο αθώα, προκαλώντας την οργή της οικογένειας της τετράχρονης. Υπενθυμίζεται […]

Στον ανακριτή ο 22χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη στο Περιστέρι

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 22χρονος από το Πακιστάν που ομολόγησε πως δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι την 1η Αυγούστου. Ο 22χρονος καλείται να δώσει σήμερα απαντήσεις σε όσα του καταλογίζονται στη δικογραφία για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας, με την απολογία του στον Ανακριτή ο σύντροφος της, που […]