19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

2ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου: Χριστουγεννιάτικη δράση για αδέσποτα ζωάκια

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας,στην κορυφή του, μετά από το αστέρι και ανάμεσα στα στολίδια του, έχει το δικό του τίτλο και φυσικά έχει και δώρα.
Τα παιδιά μας με πολύ αγάπη το προηγούμενο διάστημα συγκέντρωσαν ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία πήγαμε στο σπιτάκι της ανακύκλωσης, τα ανακυκλώσαμε και με το αντίτιμο των κουπονιών, στηρίξαμε την Ιεραποστολή και με τα υπόλοιπα αγοράσαμε ζωοτροφές τις οποίες, δωρίσαμε στην κα Γεωργία Μπούκουρα, γνωστή φιλόζωο της πόλης μας, για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων. Μία τρυφερή ένδειξη αγάπης των παιδιών μας απέναντι στα αδέσποτα ζώα.
Η συμμετοχή τους στις δράσεις εντυπωσιακή, ζωγράφισαν, μοιράστηκαν σκέψεις, συναισθήματα κι ευχές, όπως να έχουν όλα τα ζώα τροφή, σπίτι, νερό, να μην πονάνε, να μην τα κακομεταχειρίζονται οι άνθρωποι και φέτος να τα θυμηθεί κι αυτά ο Άγιος Βασίλης και να περάσουν χαρούμενα Χριστούγεννα. Αισθανόμαστε περήφανες για τους μαθητές/τριές μας, τους ευχαριστούμε που μας εμπνέουν και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε όμορφες δράσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών μας για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους.
Επίσης ευχαριστούμε την κα Μαρία Ράλλη, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και στηρίζει τις προσπάθειές μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναδέλφισσες που βοήθησαν να υλοποιηθεί βήμα βήμα η όλη δράση.

Περισσότερα Άρθρα

Κεραμέως για πανελλήνιες εξετάσεις: Για πρώτη φορά δύο ξεχωριστά μηχανογραφικά

Στις πανελλήνιες εξετάσεις και τις αλλαγές στα μηχανογραφικά των μαθητών της Γ΄ Λυκείου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Όπως σημείωσε, είναι η πρώτη χρονιά που δημιουργούνται γραφεία υποστήριξης των υποψηφίων και των οικογενειών τους σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις της χώρας, που θα έχουν σκοπό να παρέχουν πληροφόρηση για θέματα των πανελληνίων […]

Στην Ασίνη θα στεγασθεί το ειδικό νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Το Δημοτικό σχολείο της Ασίνης θα στεγάσει το ειδικό νηπιαγωγείο Ναυπλίου, το οποίο μεταφέρεται από τον χώρο του ειδικού δημοτικού σχολείου Άργους. Σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου,  ο Δήμαρχος  Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος,  η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κατερίνα Δουράνου, η πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μαρία Ράλλη, ο αναπληρωτής διευθυντής Θεοδόσης Καραμάνος και η νηπιαγωγός του ειδικού νηπιαγωγείο, […]