18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα: Προειδοποιητικό «χτύπημα» σε 43χρονο

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τη μαφιόζικη ενέδρα σε 43χρονο στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος τραυματίστηκε στο χέρι, όταν τον πλησίασαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Πρόκειται για έμπορο καυσίμων, ο οποίος ασχολείται με πετρέλαια και φέρεται να έχει σχέση με άτομο που είχε πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Δυτική Αττική.

Οι αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για προειδοποιητικό “χτύπημα”, καθώς αν ήθελαν θα τον είχαν σκοτώσει. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη, ενώ ερευνάται και το παρελθόν του θύματος, το οποίο η αστυνομία θεωρεί ότι έχει “συναντήσει” και στο παρελθόν σε άλλη υπόθεση.

Το… τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει όταν ο 43χρονος δώσει κατάθεση.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει ως ακολούθως:   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω χιονόπτωση-παγετού, στα ακόλουθα σημεία: Επαρχιακή Οδό Λεωνιδίου-Κοσμά-Γερακίου από το 20ο χλμ έως το 40ο χλμ Εθνική Οδό Τρίπολης-Πύργου από το 52ο χλμ έως το 58ο χλμ […]

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών στη Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με τα Αστυνομικά Τμήματα Οιχαλίας και Τριφυλίας, δύο (2) περιπτώσεις ληστειών σε επιχειρήσεις, που είχαν γίνει την 10.11.2020 και 11.12.2020, στην Κυπαρισσία και στον Μελιγαλά Μεσσηνίας, αντίστοιχα. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (20.12.2020) το πρωί, στον Πειραιά Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας […]