18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πέθανε βασανιστικά και με αλλεπάλληλες θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

Έφυγε από τη ζωή ο Αποστόλης Ράμμος, συνεργάτης της  Χριστίνας Αλεξοπούλου η οποία είναι βουλευτής της ΝΔ στην Αχαΐα.

Ο Αποστόλης Ράμμος, 53 χρονών, πολιτικός μηχανικός πατέρας 4 παιδιών, πέθανε την Παρασκευή βυθίζοντας στην θλίψη την πόλη της Ναυπάκτου. Νοσηλευόταν με θρομβώσεις από τις 4 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Για πρώτη φορά εισήλθε στο νοσοκομείο 7 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του. Στη συνέχεια οι γιατροί υποχρεώθηκαν να του κόψουν το αριστερό πόδι αλλά εμφάνισε θρόμβωση και στο δεξί κάτω άκρο.

Η εξέλιξη ήταν δραματική αλλά και ταχύτατη. Ο Αποστόλης Ράμος έφυγε από τη ζωή περίπου τρεις εβδομάδες έπειτα από τον εμβολιασμό του. Τα ερωτήματα είναι σαφή και ανελέητα.

Ο εκλιπών, εργαζόταν ως μηχανικός στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 14:00 στον Άγιο Δημήτριο και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Τα γεγονότα σαν σήμερα 12 Ιανουαρίου στην Ελλάδα και τον Κόσμο

1822 Μάχη εναντίον των Τούρκων στα Στύρα της Εύβοιας, κατά την οποία σκοτώνεται ο επικεφαλής των Ελλήνων, Ηλίας Μαυρομιχάλης. 1833 Η Αντιβασιλεία συνάπτει δάνειο 60 εκατομμυρίων φράγκων με την τράπεζα Ρότσιλντ των Παρισίων. 1899 Ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ και μετέπειτα υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση Βενιζέλου, Μιλτιάδης Νεγρεπόντης, εισηγείται τη διοργάνωση «πρωταθλήματος αγώνων ποδοσφαίρου». 1913 Ο […]

Ενημέρωση για την ολοκλήρωση κατασκευής του Κυκλικού Κόμβου της εξόδου Κρανιδίου προς Πορτοχέλι

Την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, κλιμάκιο αποτελούμενο από μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης   Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κ. Σπύρο Μητροβγένη, παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας  και του ανάδοχου εργολάβου, έκανε αυτοψία στον Κυκλικό Κόμβο της εξόδου Κρανιδίου προς […]