19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Ερμιονίδας: «Αναπλάσεις στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου».

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σήμερα Πέμπτη 16.12.2021 ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Αναπλάσεις στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου», προϋπολογισμού 24.828,00 €. Η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ ΠΟΕ. Το έργο αφορά στην ανάπλαση και διαμόρφωση οδών με σταμπωτό δάπεδο πλησίον του κοινοτικού καταστήματος και εργασίες οδοποιίας με επισκευή αγροτικών και δημοτικών οδών, δημιουργώντας αναβαθμισμένη εικόνα, αισθητικά και λειτουργικά στο Ηλιόκαστρο.

Μέσα από την κατάθεση προτάσεων και την υλοποίηση έργων ολοκληρωμένων αναπλάσεων και σημαντικών έργων υποδομής σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, δημιουργείται μια δυναμική ανάπτυξης της περιοχής. Οι Κοινότητες κάθε χρόνο που περνά, αλλάζουν όψη με έργα και παρεμβάσεις και  γίνονται περισσότερο προσβάσιμες για τους πολίτες.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια με επίκεντρο τα έργα τις συντηρήσεις τις επισκευές και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων των Κοινοτήτων της Ερμιονίδας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση, προχωράμε σε σημαντικά έργα.  Σταθερή μας επιδίωξη είναι να αλλάζουμε προς το καλύτερο κάθε γειτονιά, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παρεμβαίνουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά  κάθε γωνιά της Ερμιονίδας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνεχίζονται πολύ εντατικά οι έρευνες για τη γυναίκα από την Νέα Κίο που χάθηκε στη θάλασσα

Συνεχίζονται στους ίδιους εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την ανεύρεση της Μαρίας Γεωργιάδη  από την Νέα Κίο που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη. Σήμερα στις έρευνες στις οποίες προΐσταται ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, Παναγιώτης Κοντός, προστέθηκε και άλλο σκάφος ενώ δεν πέταξε το ελικόπτερο που και αυτό επιχειρεί από αέρος.  Συνολικά επιχειρούν τέσσερα σκάφη , πέντε […]

Ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Γιορτής των πουλιών στο Ναύπλιο

Το Κ.Π.Ε. Νέας Κίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Γιορτής των πουλιών, δράση με τίτλο: «Φτερωτοί επισκέπτες στον Υγρότοπο Καλύβια», για μαθητές και εκπαιδευτικούς, με ενημέρωση –ευαισθητοποίηση, παρατήρηση της ορνιθοπανίδας και βιωματικές δραστηριότητες, Η δράση  θα υλοποιηθεί την […]