18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Π. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά την Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη και να δώσουμε ελπίδα στην κοινωνία

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την παράταξη. Ο λαός του ΠΑΣΟΚ μίλησε. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πανάξια πλέον ο νέος πρόεδρος του Κινήματος με καθαρή εντολή για ανανέωση της παράταξης, ενότητα στην βάση και πολιτική αυτονομία. Η μαζική συμμετοχή στις 5 και 12 Δεκέμβρη είναι μια παρακαταθήκη που όλοι πρέπει να σεβαστούμε και να τιμήσουμε. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απλό κόσμο της παράταξης στην Αργολίδα, που συμμετείχε μαζικά και έδειξε με την ψήφο του και τις 2 Κυριακές ότι πίστεψε στο όραμα του Νίκου Ανδρουλάκη για μια νέα μεγάλη αλλαγή. Από σήμερα προχωράμε όλοι #maziενωμένοι για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης και την μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται η χώρα. Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Για τις ανάγκες των πολλών.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει!

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Περισσότερα Άρθρα

Με Π.Παπασαράντο στην ενδεκάδα δεν χάνει ο Κωστούρος

Ονομάζομαι Πέτρος Παπασαράντος, γιος του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας . Μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω στο Νέο Ροεινό του Δήμου Ναυπλιέων. Το 2010 κατετάγη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλάκων και έκτοτε υπηρετώ με σθένος την Ελληνική Αστυνομία.Ασχολούμαι ενεργά από μικρό παιδί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Στόχος μου, ως νέος με […]

Η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη στην τελετή αποφοίτησης του 1ου ΕΠΑΛ Άργους

Εκδήλωση αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ΄Τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Άργους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Η τελετή θα γίνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου στις 20:30 μ. παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη.