18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Καλόγουστες και πρωτότυπες χειροτεχνίες από την Ομάδα Εθελοντών, Παλαιών Ασθενών και Χειροτεχνίας του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

Η Ομάδα Εθελοντών, Παλαιών Ασθενών και Χειροτεχνίας του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ετοίμασε ενόψει των εορταστικών ημερών, καλόγουστες και πρωτότυπες χειροτεχνίες, αλλά και γλυκίσματα και ποτά. Θα διατίθενται σε εξαιρετικά συμβολικές τιμές, στο γραφείο του Συλλόγου, Γούναρη 47 στο Άργος, προς ενίσχυση των σκοπών και των στόχων του Συλλόγου μας.

Αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που πλησιάζουν ας σκεφτούμε όλοι τον συνάνθρωπο κι ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Σας ευχαριστούμε που πάντα είστε στο πλευρό μας και σας περιμένουμε να μοιραστούμε την ελπίδα και την χαρά των εορτών στον Σύλλογο της καρδιάς μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του συλλόγου 27510-68858 κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη – Παρασκευή 10πμ-1μμ και Τετάρτη 6-9μμ ).

Ευχόμαστε Καλές Γιορτές σε όλους, με υγεία και ευτυχία!!!

Περισσότερα Άρθρα

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Αργολίδας

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Να πάμε την Αργολίδα μαζί μπροστά! Μπροστά, Δυνατά! Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω 

Ο Λογοτέχνης Γιάννης Καλπούζος στο Άργος

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:00 στο 1ο Λύκειο Άργους και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”, γνωρίσαμε τον Βραβευμένο Ηπειρώτη συγγραφέα ιστορικών μυθιστορημάτων Γιάννη Καλπούζο και ζήσαμε μια έκρηξη ποιοτικού λόγου μέσα από την οποία περνούσε η ιστορία, η κοινωνία, η ζωή και ένας Άνθρωπος πνευματικός ευγενής […]