18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola κάνει στάση στην Καλαμάτα

Το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola συνεχίζει το οδικό του ταξίδι στην Καλαμάτα, και προσκαλεί τους καταναλωτές να ζήσουν την αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Σήμερα Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο φορτηγό κάνει «στάση» στην Καλαμάτα γεμάτο εκπλήξεις και πλούσια δώρα, και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, συμβάλλοντας παράλληλα όλοι σε έναν καλό σκοπό!

Για κάποιες ώρες της ημέρας, το εντυπωσιακό όχημα θα κάνει βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, και θα προσκαλεί τους καταναλωτές να το εντοπίσουν και να το φωτογραφίσουν, αφού ανεβάζοντας τη φωτογραφία τους στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Το φορτηγό της Coca-Cola θα βρεθεί, επίσης, σταθμευμένο σε μεγάλο κατάστημα σούπερ μάρκετ, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, και να φωτογραφηθούν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την Covid-19, αυτήν τη φορά για καλό σκοπό.

Γιατί για κάθε «κλικ» η Coca-Cola θα σώζει και θα προσφέρει μερίδες φαγητού, με στόχο να ξεπεράσει τις 1.000.000 μερίδες, οι οποίες θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του νέου έτους, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε», σε συνεργαζόμενους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα Άρθρα

Κατάθεση ερώτησης στη Βουλή: «Σοβαρά ερωτηματικά μεταξύ των παραγωγών για την συνεχιζόμενη και το 2020, αδιαφάνεια και άνιση μεταχείριση στην κατανομή δικαιωμάτων από το Εθνικό Απόθεμα»

Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων συνυπέγραψε ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, σχετικά με την πρωτοφανή αναστάτωση και τα σοβαρά ερωτηματικά που έχουν προκληθεί μεταξύ των παραγωγών από την συνεχιζόμενη και το 2020, για τέταρτη χρονιά από το 2017, αδιαφάνεια και άνιση μεταχείριση στην κατανομή δικαιωμάτων από το Εθνικό Απόθεμα που προέβη ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το […]

Το 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ από αύριο στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί ένα από τα σημαντικότερα χορωδιακά Φεστιβάλ της Ελλάδας, το 6ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.   25 χορωδίες, 1500 χορωδοί και επισκέπτες θα επισκεφθούν την πόλη του Ναυπλίου από 6 έως 11 Νοεμβρίου για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη γιορτή του […]