19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επιμελητήριο Αργολίδας: Απόφαση για συνδεδεμένη ενίσχυση στη νέα ΚΑΠ

Θετική  κατάληξη  είχε  η  συντονισμένη αντίδραση  όλων  των  εμπλεκόμενων  φορέων (Ομάδων  Παραγωγών, Χυμοποιών, Επιμελητηρίων, Περιφέρειας  και  Βουλευτών) στο να  διατηρηθεί η συνδεδεμένη  ενίσχυση  για  τα  πορτοκάλια  χυμοποίησης  και  στη  νέα  ΚΑΠ  2021 – 2027.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας από  την πρώτη στιγμή στήριξε  την  προσπάθεια   των Ομάδων Παραγωγών και Χυμοποιών ώστε να διατηρηθεί η  συνδεδεμένη  ενίσχυση  στα  πορτοκάλια  χυμοποίησης  και  στη  νέα  ΚΑΠ  2021 – 2027  και με συντονισμένη από πλευράς μας κινητοποίηση και των 7 εμπλεκόμενων Επιμελητηρίων της χώρας, συμβάλλαμε στην θετική εξέλιξη της  προσπάθειας αυτής.

Με την απόφαση αυτή πετύχαμε την συνέχιση  της  στήριξης  του  προϊόντος   και  κατ’ επέκταση του παραγωγού, αλλά  και  την  στήριξη των  επιχειρήσεων  του νομού μας (χυμοποιείων και συσκευαστηρίων)  με  ότι  αυτό  συνεπάγεται  για  την  τοπική  κοινωνία  και  οικονομία , αλλά  και  την  οικονομία  της  χώρας.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Περισσότερα Άρθρα

Τελετή λήξης του 30ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου με συναυλία της Φιλαρμονικής “Μάντζαρος”

Με συναυλία της Φιλαρμονικής Εταιρίας «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» από την Κέρκυρα στην ιστορική πλατεία Συντάγματος έπεσε η αυλαία του 30ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ. Στο τέλος της συναυλίας ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Γιάννης Βακαρέλης κατά την τελετή […]

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων: Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις για τον καθαρισμό των φοινίκων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για τον καθαρισμό των φοινίκων που κοσμούν την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου, από τα συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Οι εργασίες που περιλαμβάνουν κλαδέματα, καθαρισμό και καλλωπισμό των δέντρων φοινίκων πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη, με τη […]