19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η λειτουργία των Βιβλιοθηκών του Δήμου Ερμιονίδας

Σκοπός της λειτουργίας των βιβλιοθηκών είναι η προώθηση και η προαγωγή της γνώσης.

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες επιτελούν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες. Διαθέτουν τεκμήρια που καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών των αναγνωστών – χρηστών. Κάθε χρόνο, πέραν της μόνιμης λειτουργίας τους, οι Βιβλιοθήκες σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς φορείς, σχολικές μονάδες, συλλόγους, διοργανώνουν εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, επισκέψεις σχολείων, δημιουργικές δράσεις.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως συνέβη σε όλη την Ελλάδα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του covid-19, οι Βιβλιοθήκες της Ερμιονίδας, αναγκάστηκαν να στερηθούν τις δια ζώσης επισκέψεις των φίλων αναγνωστών, καθώς και τις διοργανώσεις εκδηλώσεων.

Με σταθερά βήματα προχωρούμε να ξεπεράσουμε την πανδημία. Οι Βιβλιοθήκες του Δήμου μας λειτουργούν κανονικά και καθημερινά, με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Ως εκ τούτου, δράσεις και επισκέψεις και κάθε είδους δραστηριότητες, δρομολογούνται και μπορούν να πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Το ωράριο λειτουργίας των βιβλιοθηκών της Ερμιονίδας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 16.11.2021.

Προς αποφυγή παρανοήσεων, αναρτούμε και πάλι τα ωράρια λειτουργίας των Βιβλιοθηκών Κρανιδίου και Ερμιόνης, καθώς και τα τηλέφωνα και το e-mail επικοινωνίας.

Ο Πρόεδρος

Δαμιανός Κουτούβαλης

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τον Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα

Ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασίτσας, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τον Ήρωα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη που θα πραγματοποιηθούν στην γενέτειρα του Κερασίτσα Αρκαδίας στις 5 και 6 Ιουνίου 2021. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Τζιούμης ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 Ώρα: 20.30 – Πλατεία Κερασίτσας Προσέλευση κοινού. Χαιρετισμός υποδοχής […]

Ψηφιακό ωράριο και ψηφιακή κάρτα εργασίας – Δωρεάν Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ψηφιακό ωράριο και ψηφιακή κάρτα εργασίας Δωρεάν Σεμινάριο Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, 4:30 μ.μ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας διοργανώνουν, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας*, σεμινάριο με θέμα: «Οι νέες ρυθμίσεις για το ψηφιακό ωράριο  & την […]