19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Μητροπάνος: «Μέσα στη βροχή»

Ο ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή μάς παρουσιάζει το τραγούδι του «Μέσα στη βροχή»

Σε εξαιρετικά ανοδική πορεία συνεχίζει να κινείται ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει την ελληνική μουσική σκηνή τα επόμενα χρόνια. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μητροπάνο, ο οποίος, μετά και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Ψάξε», επανέρχεται δυναμικά με ένα Digital Single που αποτελείται από τρία νέα τραγούδια!

«Μη μ’ αγαπάς», σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Κώστα Αγγελόπουλου, «Μη με ξεχνάς», επίσης σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική Αυγερινού Σέρμπου, ενώ την κυκλοφορία κλείνει το πρόσφατα ανεβασμένο στο YouTube «Μέσα στη βροχή», σε στίχους ξανά του Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του Αυγερινού Σέρμπου, που ήδη ξεχωρίζει.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μητροπάνος, εκτός του ότι είναι ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή και συνονόματός του, συγκεντρώνει πάνω του πολλά μιντιακά βλέμματα, ωστόσο συνεχίζει να δημιουργεί παρέα με τον παραγωγό του και την εταιρεία του έχοντας και ο ίδιος άριστη μουσική παιδεία, όντας δάσκαλος Μουσικής Αγωγής στη Γερμανία.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος κερδίζει καθημερινά κοινό και ΜΜΕ έχοντας δικό του ύφος και δική του καλλιτεχνική υπόσταση .

YouTube player
YouTube player
YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

«Ελεύθερη σκέψη»: Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Ναυπλίου παρουσιάζει την πρώτη της εκδοτική προσπάθεια

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», σας προσκαλεί στην παρουσίαση του 1ου τεύχους του περιοδικού «ελεύθερη σκέψη» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης, Κωλέττη 3, Ναύπλιο. Ομιλητές: -Χριστίνα Ζώνιου, διδάσκουσα ως μέλος Ε.Ε.Π, Τμήμα Θεατρικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου -Δέσποινα Μπαράτση, Φιλόλογος -Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος, Πρόεδρος […]

«Το Κρανίδι κάμει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» Πρόσκληση – Πρόγραμμα

Στο Κρανίδι την  Κυριακή 3 Απριλίου 2022 ο Δήμος Ερμιονίδας διοργανώνει εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο «Το Κρανίδι κάμει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ». Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων: 10:00 Επιμνημόσυνη Δέηση για τους Κρανιδιώτες αγωνιστές στον Ι.Μ. Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου 10:15 Ομιλία της καθ. Ευαγγελίας Ηλιού με Θέμα “Ιστορική αναδρομή για την έναρξη της Επανάστασης στο Κρανίδι του […]