2 °C Argos, GR
22 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 05 Δεκεμβρίου και για όλη την εβδομάδα

Κριός    Σας δίνεται η δύναμη να μετακινήσετε ακόμα και βουνά 

Ο δικός σας κυβερνήτης Αρης δέχεται την αναγεννητική ενέργεια του Πλούτωνα, δυναμώνει τα συναισθήματά σας και σας βοηθά να διεκδικήσετε ό,τι νιώθετε βαθιά δικό σας. Επαγγελματικά θα έχετε τη στήριξη αλλά θα χρειαστεί και εσείς να αγωνιστείτε για όσα σας αξίζουν.

Ταύρος    Μία μεταμορφωτική ενέργεια  κατακλύζει τις σχέσεις σας

Σαν ένα ηφαίστειο που ξυπνάει, αλλάζετε την οπτική που βλέπετε τη σημασία των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών  σχέσεων.  Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και αναγεννηθείτε μέσα από το ταξίδι και τους συνοδοιπόρους της ζωής σας. Μία διαμάχη με έναν συνεργάτη ή τον σύντροφό σας τώρα μπορεί να βρει διέξοδο, ακόμα και μία συμβιβαστική λύση.

Δίδυμοι   Έντονα συναισθήματα  προκαλούν ριζικές αλλαγές 

Γύρω στις 7 Δεκεμβρίου μην παραπλανηθείτε σε μία επαγγελματική σας συνεργασία ή σε μία συντροφική σας σχέση. Στις 11 Δεκεμβρίου θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όσα σας ενώνουν.

Οικονομικές ανασφάλειες αλλά και φόβοι δυναμώνουν, αντιμετωπίστε τους και  υιοθετήστε πιο υγιεινές και δημιουργικές συνήθειες στην καθημερινότητά σας ακόμα και στο δίκτυο των εργασιακών σχέσεων.

 Καρκίνος   Στο επίκεντρο οι συλλογικοί στόχοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Οι  απαιτήσεις θα είναι αυξημένες από τους συνεργάτες σας και από τον σύντροφό σας.

Οφείλετε  να δραστηριοποιηθείτε και να αλλάξετε όσα δεν προχωρούσαν για να πετύχετε έναν συλλογικό στόχο. Δημιουργείτε νέες προϋποθέσεις μαζί με τους αγαπημένους σας.

 Λέων   Επιτακτική η ανάγκη να αλλάξετε τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες

Αυξημένος  φόρτος στη δουλειά με ευθύνες και υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή  ανάμεσα στις ανάγκες της οικογένειας και των συνεργατών σας.

Απαιτούνται  αλλαγές σε θέματα στέγης και εργασίας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε χώρο ή τόπο κατοικίας.

 Παρθένος     Ενεργοποιείτε την επικοινωνία σας  με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας

Ο τομέας της επικοινωνίας επηρεάζει  τα συναισθήματα και τις σχέσεις σας  με άτομα του περιβάλλοντός σας, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Οι  επιχειρηματίες είναι σημαντικό να φανείτε δημιουργικοί, να  διευρύνετε και να διαφημίσετε τη  δουλειά σας και σε πιο μακρινούς προορισμούς.

Ζυγός     Επενδύστε  στην οικογένεια και τις ρίζες σας 

Οικονομικές συμφωνίες, η επαγγελματική στέγη  και  οι σχέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας περνάνε από ριζικές αλλαγές και εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Προσέξτε ψευδή σχόλια που μπορεί να προκληθούν στον εργασιακό σας χώρο.

Αλλάζετε και επενδύετε στο σπίτι σας και την αξία  της οικογένειας.

Σκορπιός   Εσείς πρωταγωνιστείτε και αλλάζετε σχέσεις ζωής 

Η δύναμη και η ένταση που κρύβετε μέσα σας κυριαρχούν στις εξελίξεις, στα συναισθήματα και τις συζητήσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Εσείς αποφασίζετε την πορεία στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην είστε τόσο απόλυτοι  απέναντί τους.

Τοξότης   Αντλήστε δύναμη μέσα από την επικοινωνία

Στην αρχή της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί με μηνύματα που δέχεστε αλλά και εκπέμπετε σε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικά.

Γύρω στις 11 Δεκεμβρίου βελτιώνετε το κλίμα σε μία συνεργασία ακόμα και την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Μία επαγγελματική συμφωνία ή συμμαχία είναι πολύ κοντά στην επιτυχία.

Αιγόκερως  Η καριέρα και συλλογικά σχέδια είναι στο κέντρο της προσοχής σας

Αξίζει  να δραστηριοποιηθείτε μέσα από συλλογική δουλειά και τον κύκλο των γνωριμιών σας για να πετύχετε κοινούς στόχους και όνειρα.  Σας δίνετε η δυνατότητα να προσεγγίσετε επαγγελματικά σημαντικά άτομα για την εξέλιξη της καριέρας σας.

Υδροχόος    Οικονομικές  και επαγγελματικές  προκλήσεις  αντιμετωπίζονται με αλλαγές

Μέσα στη δίνη επαγγελματικών και κοινωνικών προβλημάτων και προκλήσεων μπορείτε να βρείτε τους φίλους ή τους συμμάχους που θα σας βοηθήσουν  στους στόχους σας.

Προσέξτε το παρασκήνιο, την υγεία και την ψυχολογία σας και διοχετεύστε δημιουργικά το άγχος και τους φόβους σας, αλλάζοντας τις συνθήκες στη ζωή σας.

Ιχθύες    Κινηθείτε μυστικά και αποφύγετε να προκαλέσετε

Είστε έτοιμοι τις ημέρες γύρω από τις 7 Δεκεμβρίου να κάνετε ένα επαγγελματικό λάθος και να προκαλέσετε σχόλια στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές ευκαιρίες και να βελτιώσετε το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας προς το τέλος της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Η εσώτερή σας ανάγκη είναι να δώσετε ευκαιρίες σε κάποιον που σας έχει δείξει με όλους τους τρόπους την αληθινή του αγάπη. Μέσα στον νέο μήνα όλα τελικώς θα ξεκαθαρίσουν. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Αποφύγετε τις επόμενες ημέρες να έρθετε σε επικοινωνιακή αντιπαράθεση με τον κύκλο σας. Υπάρχουν ακόμη πολλές, από […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο σύντροφός σας θέλει να σας μιλήσει για τα όποια επόμενά του σχέδια, που συμπεριλαμβάνουν και εσάς. Να είστε και εσείς έτοιμοι, λοιπόν, για να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά όλες οι ειδήσεις. Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, […]

Follow by Email