fbpx
18 °C Argos, GR
29 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ – Η αλλαγή είναι στο χέρι σου

Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ανανέωση και διεύρυνση της εκλογικής βάσης της παράταξης μακριά από μηχανισμούς και συστήματα.

Ψηφίζουμε επανεκκίνηση για να γίνουμε πρωταγωνιστικό Κίνημα Ξανά.

Νεότητα και Ενότητα. Ψηφίζουμε Παύλο Χρηστίδη

Μάθε που ψηφίζεις:

*Σημεία Ομιλίας Π. Χρηστίδης στην κεντρική εκδήλωση της Αθήνας*_

Στις 5 Δεκέμβρη αλλάζουμε τα δεδομένα.

•       Σε ένα ταξίδι 40 ημερών, γεμάτο νέες εμπειρίες με ανθρώπους έτοιμους να τα αλλάξουν όλα διαμορφώσαμε τις συνθήκες για ένα νικηφόρο μέλλον.
—Την επόμενη Κυριακή δεν θα έχουμε Πρόεδρο. Η 5η Δεκέμβρη είναι η ευκαιρία που έχει το κίνημά μας να καταγράψει την δύναμη της πολιτικής πλατφόρμας κάθε υποψηφίου, οι οποίοι όπως φάνηκε και στο debate, μπορεί να εμφορούνται από μια κοινή σοσιαλδημοκρατική ιδεολογία, αλλά έχουν και σαφείς διαφορές στον τρόπο που προσεγγίζουν τα πράγματα. Στις 5 Δεκέμβρη πρέπει να δυναμώσουμε μέσα στο κόμμα τις φωνές που μας εκφράζουν, να επιλέξουμε ποια σοσιαλδημοκρατία μας εκφράζει. Και στις 12 Δεκέμβρη θα επιλέξουμε Πρόεδρο.
•       Έσφιξα χιλιάδες χέρια, ήρθα σε επαφή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανθρώπους που είχαν γυρίσει την πλάτη τους στην πολιτική, που ενεργοποιήθηκαν ξανά.
•       Από κοινωνικές, επαγγελματικές και ηλικιακές ομάδες που είχε θολώσει ή είχε πάψει να φτάνει η φωνή του ΠΑΣΟΚ. Αυτές οι φωνές θέλω να συνεχίσουν να ακούγονται και την επόμενη μέρα και αυτή την εντολή ζητώ να μου δώσουν οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες την Κυριακή, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τη φωνή μας.
•       Τέλειωσε η περίοδος των συμβιβασμών. Δεν συμβιβαζόμαστε με χαμηλότερες προσδοκίες.
•       Δεν δίνω μια μάχη συμβόλων, αλλά μια μάχη πολιτικής.
•       Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, με επίκεντρο τις λύσεις για τους μη προνομιούχους του 2021.
•       Άλλωστε, η σημαία του ΠΑΣΟΚ δεν υπεστάλη ποτέ από την φυσική έδρα της Χ. Τρικούπη.
•       Για μένα, η πρόκληση είναι να γίνουμε Κίνημα ξανά, από κάτω προς τα πάνω, αυτό αλλάζει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, ένα Κίνημα, από κάτω προς τα πάνω, που ανοίγει ευκαιρίες σε όλους, αντιμετωπίζει θεσμικά τις αδικίες και ανισότητες, είναι δίκαιο και τολμά τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας πάντοτε τα θεμέλια των κοινωνικών αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές.

•       Θέλω να γίνω η φωνή εκείνων, που νιώθουν ότι τα κόμματα και η πολιτική έχουν μεγάλη απόσταση από τους ίδιους και τα προβλήματα τους. Η φωνή των μη προνομιούχων του 2021.
•       Με τη συμμετοχή μας, με την ενεργοποίηση μας και κυρίως με τις απόψεις μας έχουμε τη δύναμη, να καθοδηγήσουμε τις εξελίξεις, ώστε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.
•       Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας, στα χέρια μας.
•       Η γενιά που χτυπήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από τις απανωτές κρίσεις, τις οποίες συνεχίζουμε να βιώνουμε, βρίσκεται πάλι μπροστά σε τεράστιες προκλήσεις που αφορούν την ποιότητα ζωής τους, την εκπαίδευση, την εργασία, τον οικογενειακό τους σχεδιασμό και το κοινωνικό και περιβαλλοντικό τους μέλλον. Χωρίς ελεύθερο χρόνο, χωρίς ποιότητα ζωής. Ταυτόχρονα, πιστεύω σε ένα κράτος που δίνει ευκαιρίες στους πολίτες, κάνοντας την ψηφιοποίηση συστατικό της ζωής του, ενώ, ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα όλες τις κρίσεις που ήρθαν ή θα έρθουν.
•       Καλώ όλους τους νέους, όσους απέχουν πολλά χρόνια, όσους στέκονται κριτικά και επικριτικά απέναντι στο πολιτικό σύστημα να έρθουν μαζί μας, να φτιάξουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα, που δίνει ξανά ελπίδα στους Έλληνες και καθιστά την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών και διεθνών εξελίξεων.
•       Δεν κατέβηκα να κερδίσω κανένα, δε νιώθω αντίπαλό μου κανένα. Κατέβηκα  για να τα αλλάξουμε όλα.
•       Όλοι μαζί με ενότητα και δύναμη την επόμενη μέρα των εκλογών, θα κάνουμε το Κίνημά μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της Χώρας. Θέλουμε νεότητα και ενότητα.

Περισσότερα Άρθρα

25 Noεμβρίου, παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας των γυναικών

Βρες τη δύναμη να πεις όχι. Βρες τη δύναμη να προστατέψεις τον εαυτό σου. Βρες τη δύναμη να σώσεις τα παιδιά σου. Βρες τη δύναμη να σε αγαπήσεις. Χιλιάδες γυναίκες υποφέρουν, σηκώνοντας το μαρτύριο της βίας στις πλάτες τους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Χιλιάδες γυναίκες ανεβαίνουν τον δικό τους μυστικό Γολγοθά γιατί φοβούνται. Δεν […]

Προσφεύγει η Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά της απορριπτικής απόφασης της ΡΑΕ για το φυσικό αέριο

Κατά της απόφασης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) με την οποία εξαιρείται από το πενταετές πρόγραμμα (2020 – 2024) ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου) προσέφυγε σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σχετική εντολή έδωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, μετά την πιο πάνω δυσοίωνη εξέλιξη που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες. Σημειώνεται […]