25 °C Argos, GR
28 Σεπτεμβρίου 2022

Από την ομιλία του Παύλου Χρηστίδη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Η ομιλία του Παύλου Χρηστίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Έτσι επέλεξε να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ.

Στη γεμάτη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στο Ναύπλιο ήταν όλοι εκεί, φίλοι, συνεργάτες και σύντροφοι, δείχνοντας την εκτίμηση τους στο πρόσωπο του Παύλου Χρηστίδη. Ανάμεσα τους ο Γραμματέας της Ν.Ε Αργολίδας Λ. Κουτσογιάννης, ο βουλευτής Αργολίδας Α. Πουλάς, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ  Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και απλός κόσμος.

Οι κάλπες ανοίγουν το πρωί της Κυριακής με την ανατολή του ηλίου στις 7 και θα κλείσουν (εκτός απροόπτου) στις 19:00

Τα πρώτα αποτελέσματα περίπου στο 15%, αναμένονται περίπου 1 ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες και τα τελικά τουλάχιστον 5 ώρες αργότερα. Όπως εκτιμούν κομματικοί παράγοντες και η ΕΔΕΚΑΠ θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα περίπου δύο ώρες αργότερα, εκτός και αν υπάρξει μάχη με μικρές διαφορές μεταξύ των δύο ή τριών πρώτων υποψηφίων.

Ο Παύλος Χρηστίδης θα ψηφίσει, επιστρέφοντας από τη γενέτειρά του, το Ναύπλιο, στην Αθήνα, στην Οδό Λιοσίων στο δημαρχείο στις 08:30 το πρωί. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συγκεντρωθούν μετά τις 6:30 στο γραφείο του Παύλου Χρηστίδη (Ιπποκράτους 13).

“Έχει σημασία να θυμάσαι από που ξεκίνησες” ανέφερε κατά την τελευταία ομιλία του πριν από τις κάλπες της Κυριακής από το Ναύπλιο , την πατρίδα του, ο Παύλος Χρηστίδης. Πριν ξεκινήσει η ομιλία τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ο υποψήφιος για την αρχηγία της Δημοκρατικής Παράταξης, του ΚΙΝΑΛ, ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε σε μέλη και φίλους της παράταξής του, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Τόνισε οτι “ήρθε η ώρα που άνθρωποι οι οποίοι είχαν παραμεριστεί και ζουν άνισα, και αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα να διεκδικήσουν τα όνειρα τους”. “Προσπάθησα να βάλω στη δημόσια ατζέντα πολλά θέματα, όπως τον αγώνα που έκαναν οι καθαρίστριες στο Ναύπλιο, τον αγώνα των δικηγόρων που πήγαν πίσω λόγω της κρίσης και τον αγώνα των αγροτών στα χωράφια τους” είπε ο κ. Χρηστίδης. Ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε οτι “κοιτάει καθαρά το μέλλον που ανήκει στην αυτόνομη και θαρραλέα σοσιαλδημοκρατία που παρόλο που κάποιοι λοιδορούσαν και φάνηκε χρήσιμη την περίοδο της πανδημίας, που αναγνώρισαν τη σημασία του Εθνικού Συστήματος Υγείας” Τέλος κάλεσε τον κόσμο να μην διστάσει να πάει την Κυριακή στις κάλπες και με την ψηφο του να εκλέξει το νέο αρχηγό. Ο ίδιος δήλωσε παρών.

Περισσότερα Άρθρα

Οργάνωση εκλογής συνέδρων στο 2ο Συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής»

1. Το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου του 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά. 2α. Οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος για εκλογή του ως Σύνεδρος για το «Συνέδριο». 2β. Η υποβολή υποψηφιότητας από τα γραμμένα στο μητρώο μέλη […]

Συνάντηση Ανδριανού με μέλη του ΔΣ Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Αργολίδας «Ο Αργέας».

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Αργολίδας «Ο Αργέας» και συζήτησε τις απόψεις και τα αιτήματά τους ενόψει και της επικείμενης εισαγωγής στη Βουλή προς συζήτηση του νομοσχεδίου που αφορά τον κλάδο. Share on FacebookTweetFollow usΑποθήκευση