17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Και ο Γιάννης Στεφάνου με τον ΓΑΠ

Dr. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Παθολογος λοιμωξιολογος
τ.Διευθηντης Α’ παθολογικης κλινικης και μοναδας λοιμωξεων Νοσ.”Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, τ.Διοικητης Νοσ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙ- ΝΑΛ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η εκλογη του νεου προεδρου του Κινηματος Αλλαγης θα αλλαξει τον πολιτικο χαρτη της ΕΛΛΑΔΑΣ.Ειναι στο χερι μας να διαλεξουμε. Τι θελουμε??Μια Ελλαδα,προοδευτικη και κοινωνικα δικαιη”η την αυτοαπομονωση, δηλαδη του κινηματος σε μια κλειστη λεσχη αλληλοεξυπηρετησεων?? Οι προκλησεις ειναι πολλες!!! Στην διαχειρηση της πανδημιας, της ακριβειας, των εργασιακων σχεσεων, η φορολογηση των συνταξιουχων, κ.λ.π.
Η κυβερνηση της Ν.Δ απετυχε!!!
Η απωλεια της Φωφης Γεννηματα αφησε ενα μεγαλο κενο.Θα πρεπει να κινηθουμε με νεο δυναμισμο,με ξεκαθαρο λογο με πολιτικη στοχευση και με συναισθηση της πραγματικοτητας. Ο Γ.Παπανδρεου ειναι προφανες πως διευρυνει τα ορια επιρροης της παραταξης. Η νικη θα του δωσει ακομη μεγαλυτερη ωθηση στο κυμα επανασυσπειρωσης του ΚΙ ΝΑΛ ΠΑΣΟΚ!!!
ΕΠΙΛΕΓΩ προεδρο με προοπτικη για να γινει το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφικη δυναμη στην χωρα.
ΕΠΙΛΕΓΩ για προεδρο τον Γ.Παπανδρεου γιατι διεμβολιζει το στημενο διπολο Μητσοτακη Τσιπρα και ανατρεπει ταυτοχρονως τους συσχετισμους σε
Ν.Δ και Συριζα.
ΕΠΙΛΕΓΩ τον Γ. Παπανδρεου τον πολιτικο που δεν εχει εξαρτησεις δεν χρωσταει σε κανεναν δεν υπολογιζει το πολιτικο κοστος βαζοντας παντα πανω απο ολα το συμφερον της πατριδας και του λαου!!!
Η υποψηφιοτητα του Γ.Παπανδρεου διασφαλιζει την αυτονομη πορεια,την ενοτητα της παραταξης, την προοδευτικη σοσιαλιστικη ταυτοτητα και τον πρωταγωνιστικο ρολο του ΚΙ ΝΑΛ ΠΑΣΟΚ. Ουτε ουρα ουτε δεκανικι των Ν.Δ. Συριζα.
ΕΠΙΛΕΓΩ Γ. Παπανδρεου τον συγχρονο πολιτικο τον μεγαλο μεταρυθμιστη που εφερε με δειγματα γραφης την Διαυγεια, την ανοικτη Διακυνερνηση, την Ηλεκτρονικη Συνταγογραφηση, Πρασινη Αναπτυξη,Κλιματικη Αλλαγη, Ανοιχτο Πανεπηστημιο, Οικονομικο Εισαγγελα κ.λ.π.
Ο Γ. Παπανδρεου ειχε και εχει παντα προμετωπιδα της πολιτικης του την διαφανεια το σπασιμο του πελατοκεντρικου συστηματος διακυβερνησης,την διαλυσης των στεγανων της γραφειοκρατιας και την συγκεντρωση της εξουσιας σε
“Λιγους και εκλεκτους”.
Το Κινημα Αλλαγης ειναι η μονη ελπιδα για τον Λαο εναντια στον αυταρχικο συγκεντρωτισμο της Ν.Δ και το Λαικισμο του Συριζα.
ΕΠΙΛΕΓΩ Γ. Παπανδρεου για προεδρο ΚΙ ΝΑΛ ΠΑΣΟΚ γιατι βλεπει μπροστα απαιτει συμμετοχη και συστρατευση!!!
ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ τοτε η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

 

Περισσότερα Άρθρα

Ψυχοσάββατο

Ψυχοσάββατο είναι η κοινή ονομασία του Σαββάτου πριν από την Κυριακή της Απόκρεω και του Σαββάτου πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής. Αν και όλα τα Σάββατα του έτους είναι αφιερωμένα στις ψυχές των χριστιανών, που έχουν αποβιώσει ανά τους αιώνες, με την ελπίδα της ανάστασής τους κατά τη Δευτέρα Παρουσία, σύμφωνα με τις Γραφές, η Ορθόδοξη Χριστιανική […]