19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σε λίγα λεπτά νέα μέτρα από τον Μητσοτάκη

Η μετάλλαξη Όμικρον αλλάζει τα δεδομένα. Και ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η κυβέρνηση αποφάσισε να πάρει νέα μέτρα. Το ποια θα είναι αυτά, θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην εισαγωγική του ομιλία, στο υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί για την εξέλιξη της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης (Όμικρον) και θα προβεί σε ανακοινώσεις μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας ενόψει και των γιορτών, ανέφερε η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του υπουργικού.

Περισσότερα Άρθρα

Η χθεσινή φωτιά στο Κατακάλι επιβεβαίωσε την έλλειψη ουσιαστικών μέτρων πρόληψης σε μια περιοχή «φιλέτο» για επιχειρηματικά σχέδια και επενδύσεις!

 Η χθεσινή μεγάλη φωτιά στο Κατακάλι Κορινθίας ήταν ακόμα ένα κομμάτι του παζλ που ξετυλίγεται τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνοντας  για ακόμη μια φορά ότι στη ευρύτερη περιοχή έχει συσσωρευτεί πολύ εύφλεκτη ύλη! Πρώτον γιατί είναι μια περιοχή «φιλέτο» για διάφορες επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια, για εγκαταστάσεις ΑΠΕ κλπ που καίγεται για πολλοστή φορά τα τελευταία […]

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Κορονοϊός: Άδειες γονέων με παιδιά έως 15 ετών – Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Η ανακοίνωση του Μαξίμου “Ανακοίνωση – Σύσκεψη για τη στήριξη επιχειρήσεων, εργαζομένων και θέσεων εργασίας στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διάδοσης του κορωνοϊού   Στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διάδοσης του κορονοϊού, οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης και Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκαν σήμερα και αφού […]