15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας – Αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Με κορονοϊό νοσεί ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ο οποίος αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο ιεράρχης είναι ένας από τους αρνητές του κορονοϊού, ενώ είχε αρνητική στάση στην χρήση μάσκας.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε αρχικά ήπια συμπτώματα αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρήζει μεταφοράς σε νοσοκομείο.

Περισσότερα Άρθρα

Σύμβαση για τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης στον Δήμο Ερμιονίδας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης στο Ναύπλιο, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση 70.000 ευρώ με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο. Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η συντήρηση του δικτύου ύδρευσης στον Δήμο Ερμιονίδας.

Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο “Σωτηρία” ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Σωτηρία”, όπου εισήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και κρίθηκαν απαραίτητες σχετικές εργαστηριακές εξετάσεις, λόγω επίμονου βήχα που παρουσίαζε. Ο κ.Βενιζέλος είναι πλήρως εμβολιασμένος έχοντας κάνει και τη 4η αναμνηστική δόση και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.