13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε τη μετάθεση της διεξαγωγής του Συνεδρίου της ΝΔ το πρώτο τρίμηνο του 2022

Τη χρονική μετάθεση του Συνεδρίου της ΝΔ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022 ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Προσυνεδρίου του κόμματος στα Ιωάννινα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης: «είναι πιο σωστό στην παρούσα συγκυρία να μεταθέσουμε την οργάνωση του τακτικού μας Συνεδρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022». Προσέθεσε ακόμα μεταξύ άλλων ότι είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα υποδειγματικό συνέδριο με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, αλλά θεωρώ ότι στην παρούσα συγκυρία αυτό θα έστελνε ενδεχομένως το λάθος μήνυμα. «Θεωρώ επιβεβλημένο αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε αυτή τη μικρή χρονική μετάθεση έτσι ώστε να είμαστε εναρμονισμένοι με το γενικότερο κλίμα το οποίο επικρατεί στην κοινωνία» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η πρότασή του για νέο γενικό γραμματέα είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ενώ εισηγήθηκε τη διεξαγωγή μιας εξ αποστάσεως Πολιτικής Επιτροπής με διαδικτυακή ψηφοφορία για την εκλογή γενικού γραμματέα πριν το τέλος του έτους.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε συζήτηση με νέους, στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου.

Περισσότερα Άρθρα

Αποζημιώσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α. (πίνακας)

Σε λιγότερο χρονικό διάστημα από ένα μήνα και από την λήξη της προθεσμίας της 30ης Οκτωβρίου 2020, για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς για το ασφαλιστικό έτος 2019, ο ΕΛ.Γ.Α. ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του απέναντι προς τους ασφαλιζόμενους αγρότες και συνεχίζει με αξιοπιστία και συνέπεια να τους στηρίζει. Αύριο, Παρασκευή, καταβάλλονται αποζημιώσεις ύψους 2.081.000 […]

LIVE η ενημέρωση- Ένας νέος θάνατος και 21 νέα κρούσματα από τον κορονοϊό-Τα 11 σε δομή των Ενόπλων Δυνάμεων

Αυξήθηκαν τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα σε 147  καθώς, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε έναν νέο θάνατο. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα νέα κρούσματα είναι 21 με το σύνολο των περιπτώσεων του Covid-19 να ανέρχεται σε 2.663. Επιπλέον οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 36.