19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έγιναν τα εγκαίνια στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου του Αγίου Δημητρίου (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου.

Παρόντες στα εγκαίνια, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και οι θεματικοί Ιωάννης Μαντζούνης, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Γανώσης και Βασίλης Σιδέρης, δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες της ομάδας, η προηγούμενη δημοτική αρχή κλπ.

Η τελετή των εγκαινίων ήταν, όπως είχε πει ο Δήμαρχος Τάσος Χρόνης, “Η μεγάλη στιγμή για τον Άγιο Δημήτριο και τον Παμμετοχικό!!!

Περισσότερα Άρθρα

Α1 ΕΠΣΑ: Συνεχίζει αήττητος ο Αστέρας Δρεπανιακός

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, ο Αστέρας Δρεπανιακός επικράτησε 2-1 του Τροιζηνιακού και παραμένει αήττητος στην κορυφή. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάννης Δήμας. Στο 45′ έγινε το 0-1 με τον Λάμπρου και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Ταραντίλης στο 66′. Τα σημερινά αποτελέσματα: […]

Φιέστα τίτλου για την Ασίνη

Την φιέστα της για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Α2 ΕΣΚΑΚ 2018-2019 θα πραγματοποιήσει η Ασίνη το Σάββατο 18/5/2019 με την διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου απέναντι στην Πρωταθλήτρια ομάδα Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ 2018-2019, τον Πάνα Κανδήλας. Θα ακολουθήσει μετά το ματς η απονομή του κυπέλλου στους παίκτες της μπασκετικής […]