20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην πανηγυρική εκδήλωση για την απελευθέρωση του Παλαμηδιού

Τριήμερος εορτασμός (26-28 Νοεμβρίου) στο Ναύπλιο, της 199ης επετείου της Άλωσης του Παλαμηδιού και της απελευθέρωσης της πόλης.

Το Σάββατο, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, όπου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου “ο Παλαμήδης”.

Λίγο νωρίτερα, θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας (θέμα: ”Ελευθερία ή Θάνατος – η διαχρονικώς, βιωματική σχέση των Ελλήνων με την ελευθερία”)

Πλήθος αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο, με αφορμή τον ‘’Παλαμήδειο Άθλο’’.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν ημιμαραθώνιος δρόμος, 10άρι, 5άρι και αγώνας ανάβασης του Κάστρου του Παλαμηδιού.

 

Τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Ναύπλιο για την 199η Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης

Περισσότερα Άρθρα

«Συνήθως συνομιλώ με κόσμο που αποτελεί το παρόν. Η διαφορά σήμερα είναι ότι μιλάω με εσάς που είστε το μέλλον». Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής ομιλητής στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»

Τεράστια απήχηση, είχε η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συναφών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11η Μαΐου, στην Τρίπολη όπου τελειόφοιτοι φοιτητές και απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας. Στην εκδήλωση, εκ των βασικών ομιλητών, ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. […]

Αρχοντία Παπαδοπούλου: Οι Έλληνες Μικρασιάτες στην εθνική Παλιγγενεσία

(Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) Στην συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη του Αγώνα μας για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, οφείλουμε να μιλήσουμε δυνατά και να σπάσουμε την εκκωφαντική σιωπή που επικρατεί σχετικά με την τεράστια προσφορά των Ελλήνων του ευρύτερου Μικρασιατικού χώρου, της Κω/πολης και της Αν. Θράκης σε αυτόν. […]