20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ. Μαλτέζος: Στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες για να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν

Σήμερα 25 Νοεμβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Η βία κατά των γυναικών είναι ίσως από τις πιο επαίσχυντες πράξεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την σωματική και την ψυχική βία μέχρι τον βιασμό και την γυναικοκτονία.

Τα θύματα σε μεγάλο βαθμό δεν αποκαλύπτουν αυτό που βιώνουν διότι ντρέπονται με αυτό που τους συνέβη και φοβούνται να μην στιγματιστούν.

Στεκόμαστε δίπλα στις γυναίκες για να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν ειδάλλως το έγκλημα θα συνεχίσει να παραμένει αόρατο. Να προσπαθήσουμε όλοι για μια καλύτερη κοινωνία με σεβασμό, κατανόηση και ενσυναίσθηση!

Περισσότερα Άρθρα

Στη “φάκα” οι…ποντικοί που έκλεβαν αυτοκίνητα στις Μυκήνες

Μεγάλη επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών αποτελεί η σύλληψη δυο αλλοδαπών που είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του Αρχαιολογικού χώρου των Μυκηνών. Οι καταγγελίες έπεφταν βροχή το τελευταίο διάστημα αφού τα περιστατικά κλοπών ήταν απανωτά. Οι άνδρες όμως του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών με μεθοδευμένες ενέργειες έφτασαν στους κλέφτες και τους πέρασαν χειροπέδες. Πρόκειται για […]

Ξεκίνησαν σήμερα οι εγγραφές στη Χορευτική Παιδεία

Η Χορευτική Παιδεία συνεχίζει και φέτος το ταξίδι της στον ελληνικό παραδοσιακό χορό! Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά, να μοιραστούμε νέες χορευτικές εμπειρίες. Σε πνεύμα πρόληψης και υγιεινής, θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια των μελών μας. Πληροφορίες & εγγραφές: Καθημερινά 7 – 9 μ.μ. Καλλέργη & […]