20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φώφη Γεννηματά: Την Κυριακή το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατό της

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί την Κυριακή, στις 12:00 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής,  Φώφης Γεννηματά.

Αμέσως μετά, στις 13:30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη θα υπάρχει και μία έκπληξη. Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Μη πραγματοποίηση του ξεχωριστού εθίμου «Γιάλα – Γιάλα» στην Ερμιόνη

Με απόλυτο σεβασμό στον πολίτη και την κοινωνία, με αίσθημα ευθύνης για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, έπειτα από την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά του covid-19 και λαμβάνοντας υπόψη την ΚΥΑ 81559/29.12.2021 (ΦΕΚ 6290/2021 τ.Β), εξετάσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το θέμα της πραγματοποίησης του Ερμιονίτικου εθίμου «Γιάλα Γιάλα» την ημέρα του Αγιασμού των […]

Πανηγύρι στα Δίδυμα (29/7/2023)

Πανηγύρι στα Δίδυμα διοργανώνει ο Α.Π.Ο Διδύμων “Ποσειδών”. το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023 Στο τραγούδι ο Γιάννης Καψάλης, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Στελλίνα Κονιτοπούλου και στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος.