20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκοιμήθη 46χρονος Αρχιμανδρίτης – Ήταν ανεμβολίαστος

Εκοιμήθη το βράδυ της Δευτέρας ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Παναγίας των Χαλκέων Θεσσαλονίκης, Θεολόγος. Ο 46χρονος Αρχιμανδρίτης νοσούσε από κορονοϊό εδώ και δέκα μέρες, βρισκόταν στο σπίτι του και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.  Δεν άντεξε, ωστόσο και πέθανε από ανακοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thesstoday.gr, ο Αρχιμανδρίτης ήταν ανεμβολίαστος, ενώ από κορονοϊό νοσούν και μέλη της οικογένειάς του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε εκείνοι έχουν κάνει το εμβόλιο και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωσή της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης για τον Αρχιμανδρίτη Θεολόγο:

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης μετά βαθυτάτης συγκινήσεως και ἐν συνοχῇ καρδίας ἀναγγέλλει στον ἱερό κλῆρο και το εὐσεβές αὐτῆς πλήρωμα την προς Κύριον ἐκδημίαν τοῦ πανοσιολογιωτάτου ἀρχιμανδρίτου Θεολόγου Οὐζούνη.

Ὁ μακαριστός ἀρχιμ. Θεολόγος, κατά κόσμον Ἰωάννης Οὐζούνης, τοῦ Ἀντωνίου και τῆς Δεσποίνης, ἐγενήθη το ἔτος 1975 στην Θεσσαλονίκη. Διάκονος χειροτονήθηκε την 8 Δεκεμβρίου 2013 στον ἱερό Μητροπολιτικό Ναό ἁγίου Γρηγορίου τοῦ Παλαμᾶ και πρεσβύτερος την 4 Δεκεμβρίου 2014 στον ἱερό Ναό ἁγίας Βαρβάρας ἄνω Τούμπας, ἀπό τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ἄνθιμο, ὁ ὁποῖος τον χειροθέτησε αὐθημερόν Ἀρχιμανδρίτη. Ὑπηρέτησε ὡς διάκονος και ὡς ἐφημέριος στον ἱερό Ναό Παναγίας τῶν Χαλκέων Θεσσαλονίκης.

Ἦταν ἀπόφοιτος τοῦ Τμήματος Ποιμαντικῆς και Κοινωνικῆς Θεολογίας τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς τοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αἰωνία αὐτοῦ ἡ μνήμη.

Περισσότερα Άρθρα

Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου: Εκδήλωση για τη γιορτή της Μητέρας

Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας διοργανώνει ο σύλλογος Κίνηση Γυναικών Κουρτακίου την Κυριακή 14 Μαϊου και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου. Θέμα εορτής: “Μητέρα+Παναγιά” – Ομιλητής ο Πατέρας Θεόδωρος Μποτσώνης. Το Δ.Σ και οι κυρίες Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα και Κολιγλιάτη Παναγιώτα σας προσκαλούν να παρευρεθείτε και να τιμήσετε τη Μητέρα.  

Ζωντανά η εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ στη Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τα προγράμματα, τα οποία υλοποιεί ο ΣΕΒΕ στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και τα οποία χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, απευθύνονται σε απασχολούμενους στον Ιδιωτικό Τομέα της Οικονομίας. Ειδικότερα, ο πρώτος κύκλος κατάρτισης αφορά στον τομέα της Ανάπτυξης Εξαγωγικών Μονάδων στον κλάδο της Αγροδιατροφής – Βιομηχανίας Τροφίμων και ο δεύτερος […]