17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυτοαπογραφή πληθυσμού-κατοικιών 2021: Αυτοαπογραφείτε στο ΦΟΥΓΑΡΟ!

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η απογραφή πληθυσμού-κατοικιών 2021  η οποία διεξάγεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ως μέρος τη ευρύτερης απογραφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης gov.gr
Στη Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ διατίθενται δωρεάν υπολογιστές με ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο, όπου μπορεί οποιοσδήποτε να πραγματοποιήσει την αυτοαπογραφή, με τη βοήθεια του δυναμικού της Βιβλιοθήκης. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Βιβλιοθήκη στο τηλ. 2752047380 (Τρίτη έως Κυριακή 12-8μμ), να κλείσουν ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους  και να προσέλθουν με τα απαραίτητα πιστοποιητικά στο χώρο της Βιβλιοθήκης έχοντας κωδικούς taxis καθώς και το μοναδικό κωδικό κατοικίας που έχει διανεμηθεί από τον απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ. 

Περισσότερα Άρθρα

ΣΕΚ: Άμεση επίλυση των προβλημάτων για τη χορήγηση της έκτακτης στήριξης των κτηνοτρόφων

Προς 1. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αρ. Πρωτ.: 47 κ. Γεώργιο Γεωργαντά 2. Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου 3. Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Στύλιο Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Μετά την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων του Μέτρου 22 για την έκτακτη στήριξη των κτηνοτρόφων, μεγάλος […]

Ο καιρός σήμερα

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα και σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Παράλληλα, αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα […]