21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο ορισμός της τραγωδίας στην Αγία Τριάδα

Νεκρός άφησε πίσω 90χρονη μητέρα και τυφλή αδελφή, σε σπίτι χωρίς ρεύμα!

Ένα τραγικό και συνάμα φρικιαστικό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν διασώστες του ΕΚΑΒ Αργολίδας αργά το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στην Αγία Τριάδα Μιδέας.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να μεταβεί σε οικία στην Αγία Τριάδα για έναν άνδρα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσε πως το σπίτι δεν είχε ρεύμα.

Κάτω από το πλήρες σκοτάδι οι διασώστες εντόπισαν μέσα στο σπίτι έναν άνδρα νεκρό σε κρεβάτι και σε ακαμψία.

Ο άνδρας ζούσε στο σπίτι χωρίς ρεύμα και σε συνθήκες τραγικές μαζί με την 90χρονη μητέρα του και την τυφλή αδερφή του, η οποία σε πρώτη επαφή με τους διασώστες του ΕΚΑΒ έδειξε να μην έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και πιθανόν να πάσχει και από κάποιου είδους νοητική υστέρηση.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που χειρίζεται πλέον την υπόθεση, ενώ η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους για νεκροψία νεκροτομή.

Οι κάτοικοι στην Αγία Τριάδα στο άκουσμα της είδησης έδειξαν να μην γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία ζούσε η συγκεκριμένη οικογένεια ενώ ο άνδρας ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερα Άρθρα

Διακοπή υδροδότησης σε Λευκάκια, Ασίνη, Τολό και Δρέπανο

Σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022, λόγω σοβαρής βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης υπάρχει διακοπή νερού στα Δ.Δ. Λευκακίων, Ασίνης, Τολού και Δρεπάνου . Η διακοπή θα διαρκέσει έως τις πρώτες απογευματινές ώρες . Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Συνάντηση Ασιναίων στο Δημοτικό σχολείο της Ασίνης

Το Σάββατο 23/10/2021, στο Δημοτικό σχολείο της Ασίνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ασιναίων, του Δήμου Ναυπλιέων με τους Ασιναίους κατοίκους από τη Κορώνη της Μεσσηνίας. Η πρωτοβουλία ανήκει σε δύο συλλόγους, που τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει σχέσεις φιλίας και συνεργασίας,  στον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Ασίνης και Αγίας Παρασκευής “Το Καστράκι” με Πρόεδρο τον Λάμπρο Σκουφούλα […]