17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουν αύριο οι ΔΑΝΑΟΙ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας. Τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα αντιμετωπίσουν οι ΔΑΝΑΟΙ αυτή την Κυριακή και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γήπεδο Άργους.
Η ομάδα μας, έχοντας σημειώσει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχει κάνει ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο οποίο θέλει να δώσει συνέχεια απέναντι στην Αθηναϊκή ομάδα που κουβαλάει τεράστια μπασκετική ιστορία. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας μας!
*Θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΟΚ. Θα επιτραπεί είσοδος φιλάθλων μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικού νόσησης 6 μηνών.
Διαιτητές αγώνα: Μπακετέα, Τζούβαλης (Μαυραντζάς)

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πρόεδρος της Βουλής στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Χαρίλαου Τρικούπη στον Ισθμό Κορίνθου

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Χαρίλαου Τρικούπη, ο οποίος διετέλεσε επτά φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας και πραγματοποίησε, το καινοτόμο για την εποχή του έργο της διάνοιξης της Διώρυγας της Κορίνθου, έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία να τοποθετηθεί […]

Επιστολή προς ΔΕΗ για ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΠΡΟΣ ΔΕΗ Α.Ε.                                                                            12.11.2021 Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την κατά εμάς αδικαιολόγητη – απρόοπτη και εξουθενωτική αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και αν από εδώ και πέρα θα ισχύει αυτό το τιμολόγιο και μέχρι πότε. Το κόστος είναι δυσβάσταχτο και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς καταλαβαίνετε ότι οι αγρότες δεν αντέχουν άλλο οικονομικά […]